Vizită regală la Londra, 4-6 decembrie 2019

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au vizitat capitala Marii Britanii în zilele de 4-6 decembrie 2019.

A fost a cincisprezecea vizită a Familiei Regale din anul 2019, după vizita Principelui Radu la Istanbul (februarie), cea a Principesei Maria la Bruxelles (februarie), a Principelui Radu în Azerbaidjan (martie), după vizitele Custodelui Coroanei și Principelui Radu în Franța și Danemarca(aprilie) și Luxemburg (mai), după vizita Principesei Maria în taberele de refugiați sirieni din Turcia (mai), după vizitele Principelui Radu la Madrid (iunie) și în Turcia (septembrie), după vizitele Principesei Maria în Marea Britanie și Austria (septembrie), după vizitele Custodelui Coroanei și ale Principelui Radu în Olanda și Franța (octombrie) și după vizita Principelui Radu în Armenia (octombrie).

Majestatea Sa și Principele Radu au fost invitați la Palatul Buckingham de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a. Întâlnirea a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 4 decembrie 2019, și a avut un caracter privat.

Joi, 5 decembrie 2019, în cursul după-amiezii, Custodele Coroanei și Principele Radu s-au întâlnit cu Alteța Sa Regală Principele de Wales la Clarence House, reședința moștenitorului Coroanei britanice. Întâlnirea a avut un caracter privat.

Vineri, 6 decembrie 2019, Majestatea Sa a avut întâlniri cu membri ai Consiliului Regal român.

(fotografie realizată cu ocazia precedentei vizite la Clarence House, în decembrie 2018)

5 comentarii

 1. Viorica V. M.

  „Nu stiu nicio formula pentru succes.
  Dar, de-a lungul anilor, am observat cateva atribute ale liderilor de pretutindeni, care intotdeauna au reusit sa incurajeze oamenii sa combine eforturile, talentele, perspectivele, entuziasmul si inspiratia lor, pentru a lucra impreuna.”
  – Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a

 2. Aceasta stire m-a bucurat urias pentru ca din ceece ce se intampla in lume, in relatiile familiilor regale, simt cum Majestatea Sa Regina Elisabeta a II a Marii Britanii cu deosebita simpatie priveste la Casa Regala de Romania si in special catre MS Margareta a Romaniei, Custodele Corioanei Regale Romane si sunt convins ca in detaliul urmareste situatia din Romania. Personal simt o siguranta si sunt sigur ca va aduce si BINELE cel dorit Patriei.
  Doresc pe aceasta cale Majestatii Sale Margareta a Romaniei, Custodele Coroanei Romanei mult bine, liniste si VICTORIE !
  Cu adanc respect
  Emilian T.Vandenboer

 3. Toea Claudiu

  Trăiască Regina României !

 4. Pingback: Vizită regală la Geneva, 8-12 decembrie 2019 | Familia Regală a României / Royal Family of Romania

 5. Pingback: Regina Elisabeta a II-a, 94 de ani | Familia Regală a României / Royal Family of Romania

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29593057
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate