Majestatea Sa la Conferința Internațională a Crucii Roșii și Semilunei Roșii 2019

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu efectuează o vizită cu caracter public în Confederația Elvețiană de duminică, 8 decembrie, până joi, 12 decembrie 2019.

Majestatea Sa și Alteța Sa Regală vor avea întâlniri cu instituțiile internaționale cu sediul la Geneva și vor participa, tot la Geneva, la a 33-a Conferință Internațională a Crucii Roșii și Semilunii Roșii.

Este a șaisprezecea vizită a Familiei Regale în anul 2019, după vizita Principelui Radu la Istanbul (februarie), cea a Principesei Maria la Bruxelles (februarie), a Principelui Radu în Azerbaidjan (martie), după vizitele Custodelui Coroanei și Principelui Radu în Franța și Danemarca(aprilie) și Luxemburg (mai), după vizita Principesei Maria în taberele de refugiați sirieni din Turcia (mai), după vizitele Principelui Radu la Madrid (iunie) și în Turcia (septembrie), după vizitele Principesei Maria în Marea Britanie și Austria (septembrie), după vizitele Custodelui Coroanei și ale Principelui Radu în Olanda și Franța (octombrie), după vizita Principelui Radu în Armenia (octombrie) și după vizita Custodelui Coroanei și a Principelui Radu la Londra (decembrie).

Duminică, 8 decembrie 2019, dimineața, Majestatea Sa Margareta, președinta Crucii Roșii Române, a luat parte la sesiunea în plen a Consiliul Delegaților, în cadrul Reuniunilor statutare ale Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie. La eveniment au fost prezenți președinții celor 192 de Societăți Naționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie din întreaga lume, directori generali, voluntari și membri delegați.

Luni, 9 decembrie 2019, Majestatea Sa a participat la sesiunea de deschidere a celei de a 33-a Conferințe Internaționale a Crucii Roșii și Semilunii Roșii.

În încheierea zilei de luni, 9 decembrie, Majestatea Sa și Principele Radu au fost invitați, alături de ceilalți delegați, la recepția oferită de Guvernul Confederației Elvețiene.

La sesiunea în plen a Consiliul Delegaților

Deschiderea Conferinței Internaționale și recepția oferită de Guvernul Elveției

3 comentarii

 1. Mesaje FB says:

  Bivolaru Liliana RESPECT !
  #
  Popescu Niculina RESPECT..SĂ NE REPREZENTAȚI CU CINSTE ȘI ONOARE!
  #
  Iovan Monica Felicitari respect admiratie prețuire onoare va iubim stima și mult respect
  #
  Ana Maria Respect.
  #
  Miruna Mitulescu Respect !
  #
  Marcelina Hotea ♥️
  #
  Eugenia Popescu Respect
  #
  Ana Ani Repect!
  #
  Flory Vasilescu Respect ! Doamne ajuta !
  #
  Maria Ivascu Succes! Bună dimineața!

 2. Diana Lucia Zotescu says:

  Mult succes ! Destinul Crucii Rosii Romane nu poate fi incredintat in maini mai demne si mai eficiente decat cele ale Majestatii Sale Margareta, care continua astfel traditia Reginelor Romaniei de a pastori aceasta importanta organizatie.

 3. Liliana Sora says:

  ” Valoarea este rezultatul fructuos al efortului, nu al speranţei. ” Toată admiraţia şi preţuirea pentru MS Margareta, Custodele Coroanei, un simbol al umanităţii , un om de valoare, un realizator şi un purtător de valori !

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45645581
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate