Principele Radu primit de Președintele Republicii Armenia

Principele Radu a fost primit, la sfârșitul după-amiezii de marți, 29 octombrie 2019, de către Excelența Sa domnul Armen Sarkissian, Președintele Republicii Armenia. Întâlnirea a avut loc la Palatul Prezidențial din Erevan. La întâlnire au fost prezenți ES dl Sergey Minasyan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Armenia la București, dl Stephan Karthasyan, Directorul Departamentului Relații Externe al Președinției Republicii Armenia, ES dl Cornel Ionescu, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României la Erevan, și dl Traian Sârcă, cancelarul Casei Majestății Sale Custodele Coroanei.

Presidency of the Republic of Armenia

 

3 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    De fiecare date cand Il ascult pe Alteta Sa Regala Principele Radu vorbind liber in limba engleza – as in French as well, for that matter – sunt deosebit de incantata de fluenta Sa, de accentul perfect, de vocabularul extins – si distins – in care isi imbraca ideile, gandindu-ne la faptul ca, in stilul discursului liber intr-o limba straina, unde ai doar fractiuni de secunda pentru a face mental selectia termenilor, doar cei cu o conoastere profunda a acelei limbi se pot exprima cu perfecta lejeritate.

    Felicitari, Alteta Voastra Regala ! Anglistul care sunt nu se poate opri sa faca – cu reinnoita incantare – o astfel de remarca desi, considerand miile de situatii similare in care ati fost pana acum dealungul celor douazeci si trei de ani, ‘it stands to reason why, so to speak’.

  2. […] Este a cincisprezecea vizită a Familiei Regale din anul 2019, după vizita Principelui Radu la Istanbul (februarie), cea a Principesei Maria la Bruxelles (februarie), a Principelui Radu în Azerbaidjan (martie), după vizitele Custodelui Coroanei și Principelui Radu în Franța și Danemarca(aprilie) și Luxemburg (mai), după vizita Principesei Maria în taberele de refugiați sirieni din Turcia (mai), după vizitele Principelui Radu la Madrid (iunie) și în Turcia (septembrie), după vizitele Principesei Maria în Marea Britanie și Austria (septembrie), după vizitele Custodelui Coroanei și ale Principelui Radu în Olanda și Franța (octombrie) și după vizita Principelui Radu în Armenia (octombrie). […]

  3. […] Custodelui Coroanei și ale Principelui Radu în Olanda și Franța (octombrie), după vizita Principelui Radu în Armenia (octombrie) și după vizita Custodelui Coroanei și a Principelui Radu la Londra […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50303287
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate