Vizită regală la Londra, 4-6 decembrie 2019

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au vizitat capitala Marii Britanii în zilele de 4-6 decembrie 2019.

A fost a cincisprezecea vizită a Familiei Regale din anul 2019, după vizita Principelui Radu la Istanbul (februarie), cea a Principesei Maria la Bruxelles (februarie), a Principelui Radu în Azerbaidjan (martie), după vizitele Custodelui Coroanei și Principelui Radu în Franța și Danemarca(aprilie) și Luxemburg (mai), după vizita Principesei Maria în taberele de refugiați sirieni din Turcia (mai), după vizitele Principelui Radu la Madrid (iunie) și în Turcia (septembrie), după vizitele Principesei Maria în Marea Britanie și Austria (septembrie), după vizitele Custodelui Coroanei și ale Principelui Radu în Olanda și Franța (octombrie) și după vizita Principelui Radu în Armenia (octombrie).

Majestatea Sa și Principele Radu au fost invitați la Palatul Buckingham de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a. Întâlnirea a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 4 decembrie 2019, și a avut un caracter privat.

Joi, 5 decembrie 2019, în cursul după-amiezii, Custodele Coroanei și Principele Radu s-au întâlnit cu Alteța Sa Regală Principele de Wales la Clarence House, reședința moștenitorului Coroanei britanice. Întâlnirea a avut un caracter privat.

Vineri, 6 decembrie 2019, Majestatea Sa a avut întâlniri cu membri ai Consiliului Regal român.

(fotografie realizată cu ocazia precedentei vizite la Clarence House, în decembrie 2018)

7 comentarii

 1. Viorica V. M. says:

  „Nu stiu nicio formula pentru succes.
  Dar, de-a lungul anilor, am observat cateva atribute ale liderilor de pretutindeni, care intotdeauna au reusit sa incurajeze oamenii sa combine eforturile, talentele, perspectivele, entuziasmul si inspiratia lor, pentru a lucra impreuna.”
  – Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a

 2. Aceasta stire m-a bucurat urias pentru ca din ceece ce se intampla in lume, in relatiile familiilor regale, simt cum Majestatea Sa Regina Elisabeta a II a Marii Britanii cu deosebita simpatie priveste la Casa Regala de Romania si in special catre MS Margareta a Romaniei, Custodele Corioanei Regale Romane si sunt convins ca in detaliul urmareste situatia din Romania. Personal simt o siguranta si sunt sigur ca va aduce si BINELE cel dorit Patriei.
  Doresc pe aceasta cale Majestatii Sale Margareta a Romaniei, Custodele Coroanei Romanei mult bine, liniste si VICTORIE !
  Cu adanc respect
  Emilian T.Vandenboer

 3. Toea Claudiu says:

  Trăiască Regina României !

 4. […] și Franța (octombrie), după vizita Principelui Radu în Armenia (octombrie) și după vizita Custodelui Coroanei și a Principelui Radu la Londra […]

 5. […] mai recentă vizită a Familiei Regale române la Palatul Buckingham a fost cea a Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu în decembrie 2019, când cuplul […]

 6. […] Prima vizită a Familiei Regale a României la Londra a avut loc în anul 1874 când Principele Suveran Carol I și Principesa Elisabeta (Carmen Sylva) s-au întâlnit cu Principele și Principesa de Wales (deveniți mai târziu Regele Edward VII și Regina Alexandra). Prima vizită regală britanică în România a avut loc la Castelul Peleș, în anul 1888, când viitorul Rege Edward VII a fost oaspetele Regelui Carol I. Cele mai recente vizite regale române în Marea Britanie au avut loc în decembrie 2018 și în decembrie 2019. […]

 7. […] Prima vizită a Familiei Regale a României la Londra a avut loc în anul 1874 când Principele Suveran Carol I și Principesa Elisabeta (Carmen Sylva) s-au întâlnit cu Principele și Principesa de Wales (deveniți mai târziu Regele Edward VII și Regina Alexandra). Prima vizită regală britanică în România a avut loc la Castelul Peleș, în anul 1888, când viitorul Rege Edward VII a fost oaspetele Regelui Carol I. Cele mai recente vizite regale române în Marea Britanie au avut loc în decembrie 2018 și în decembrie 2019. […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797350
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate