Premiile 2019 ale Fundației The Duke of Edinburgh’s International Award România

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a găzduit marți, 29 octombrie 2019, în Sala Regilor de la Palatul Elisabeta o seară dedicată Fundației  The Duke of Edinburgh’s International Award România. Majestatea Sa a acordat Înaltul Patronaj acestei fundații în anul 2013.

Seara a fost prilejuită de acordarea certificatelor de recunoaștere tinerilor care au finalizat nivelul de aur al programului Award. Alături de ei, au fost prezenți Excelența Sa dl Andrew Noble, ambasadorul Majestății Sale Britanice la București, dl Shajjad Rizvi, președintele Fundației The Duke of Edinburgh, dl Charlie Crocker și dna Christina Verchere. Cei 12 tineri au primit fiecare, din mâna Majestății Sale Custodele Coroanei, pinul și certificatul de recunoaștere simbolizând înaltul progres atins în program.

Majestatea Sa Margarera a invitat, ca de fiecare dată, participanții la Seara Palatului Elisabeta, la o scurtă recepție în Sufrageria Mare.

©Daniel Angelescu Casa Majestății Sale Custodele Coroanei

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28722235
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate