Președintele Parlamentului Moldovei la Palatul Elisabeta, noiembrie 2022

În această după-amiază, Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit la Palatul Elisabeta vizita Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, dl Igor Grosu.

Înaltul oaspete a fost întâmpinat la sosirea la palat de către Alteța Sa Regală Principele Consort, care a luat parte la întâlnire.

Custodele Coroanei și Președintele Parlamentului au continuat discuția începută la Chișinău, acum câteva zile, vizând aportul Coroanei Române la eforturile de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Au fost discutate modalități în care, de-a lungul anului 2023, Majestatea Sa ar putea sprijini, în țară, în Republica Moldova și în capitalele europene, parcursul european al Moldovei.

Custodele Coroanei a făcut public angajamentul Coroanei Române pentru parcursul european al Republicii Moldova încă din anul 2013.

AGERPRES

1 comentariu

  1. […] În ultimii ani, Majestatea Sa Margareta a primit pe președintele Nicolae Timofti la Castelul Peleș, în august 2016, pe președintele Parlamentului Andrian Candu la Palatul Elisabeta (iunie 2016, martie 2018, octombrie 2018) și pe președintele Parlamentului Igor Grosu la Palatul Elisabeta (noiembrie 2022). […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51347466
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate