Ora Regelui CCCLVI

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 14 septembrie 2019, a trei sute cincizeci și șasea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. A fost redifuzată ediția din 8 iunie 2019.

La 100 de ani după vizita ce a urmat Marii Uniri, făcută de Regele Ferdinand și Regina Maria în Țara Moților, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a fost reprezentată de Alteța Sa Regală Principele Radu într-o vizită sărbătorind centenarul sărbătorii populare din 1919. La ”Ora Regelui”, povestea Centenarului din Apuseni.

Principesa Maria a fost în mijlocul refugiaților sirieni din Turcia și a aflat problemele umanitare, sociale și medicale din marile tabere stabilite în estul țării.

 Majestatea Sa Margareta și Principele Radu s-au alăturat zecilor de mii de pelerini care au venit spre a fi alături de Suveranul Pontif. Familia Regală a României s-a înâîlnit cu Sanctitatea Sa Papa Francisc la București și la Blaj, pe Câmpia Libertății.

Balkans: Le retour des Familles Royales” și “Cuisine royale. Dans les palais de Roumanie” sunt două documentare prezentate la prestigioase televiziuni europene. Despre întîlnirea echipei italiano-germano-franceze cu Familia Regală din România, în interviul cu producătorul român Catrinel Hemmerth.

 Producător: Lidia Voicu / Realizator: Bogdan Șerban-Iancu

1 comentariu

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29593444
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate