Balkans: Le retour des Familles Royales

 

Poate fi vizionat pe YouTube filmul documentar “Balkans: le retour des Familles Royales”, prezentat de televiziunile europene ZDF și ARTE și consacrat activității și poziției în societatea contemporană a Familiilor Regale din România, Bulgaria și Muntenegru.

Filmul este semnat de regizorul francez Alix François Meier.

4 comentarii

 1. Da, revenirea in Tarile de origine a Familiilor Regale din Romania, Bulgaria si Muntenegru este absolut o actiune normala dupa ce formatiunile statele impuse de URSS dupa talciocul de la Yalta de asa numite “republici” au dat faliment total si punctul de vedere economic si cultural. In Regatul Romaniei trebuie urgentat procesul de revenire a acestei tari la forma legala statala – la Monarhia Constitutionala. Povestile cu “printisori bolsevici” a luat sfarsit si a fost o poveste urata atat pentru adulti cat si pentru copii. Un capitol negru al Istoriei Romaniei.
  Sa fie intr-un ceas bun – asa sa ne ajute Dumneuzeu !
  Cu deosebit respect fata de Casa Regala de Romania
  Emilian T.Vandenboer

 2. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  DA, O REALIZARE ABSOLUT NECESARA ! FELICITARI DIN TOATA INIMA PENTRU IDEIE SI REALIZARE !

 3. Filmul acesta a fost de multä vreme necesar de fäcut. Casele royale sudesteuropene incä nu sänt in societatea noasträ de astäzi necunoscute, dar in propriile täri sudesteuropene. Prin intermediul technic si mediile din ziua de astäzi este foarte bine cä s-a fäcut filmul acesta. Chiar si casele royale care au fost pe timpuri la putere nu mai sänt bine cunoscute de tineretul de astäzi.
  Vä multumesc cä ati realizat acest film frumos si istoric, care a fost de multä vreme foarte necesar, mai bine zis pentru tineret, care este viitorul nostru.
  Cu drag,
  Dietmar Melzer
  -Deutschland/Germania/Germany-

 4. Pingback: ARTE HA DEDICATO UN BELLISSIMO REPORTAGE ALLE FAMIGLIE REALI DI ROMANIA, MONTENEGRO E BULGARIA – Croce Reale

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28762842
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate