Majestatea Sa la ședința solemnă a Parlamentului, 11 decembrie 2017

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, s-a adresat luni, 11 decembrie 2017, Camerelor reunite ale Parlamentului, într-o ședință solemă dedicată onorării memoriei Regelui Mihai I al României.

A fost Intonat Imnul de Stat al României, iar apoi a fost prezentat filmul cu discursul Regelui Mihai I, rostit în fața Parlamentului la 25 octombrie 2011, în ziua în care a împlinit 90 de ani.

A luat cuvântul Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Werner Iohannis, Președintele Senatului, Excelența Sa domnul Călin Popescu-Tăriceanu, Președintele Camerei Deputaților, Excelența Sa domnul Liviu Dragnea, Prim-ministrul Guvernului României, Excelența Sa domnul Mihai Tudose, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și reprezentantul Academiei Române, profesorul Cristian Hera, vicepreședinte al înaltului for.

La finalul sesiunii solemne a fost intonat Imnul Regal, în varianta existentă la sfârșitul Poemei Române de George Enescu. A fost pentru prima oară când Imnul Regal a răsunat în Parlamentul României, după anul 1946.

La sesiune au luat parte ASR Principele Radu, ASR Principesa Maria, membri ai Consiliului Regal, membri ai Casei Majestății Sale, Nunțiul Apostolic, decan al Corpului Diplomatic și ambasadorii străini acreditați în România.

Fotografii de Daniel Angelescu

59 comentarii

 1. Radu says:

  Un dumnezeu in cer si un rege pe pamint

 2. Un discurs plin de emoție si umanitate, in aceeste momente de durere pentru pierderea regelui nostru, o mare personalitate si un mare român. Eu nu voi uita nicoodata cine a fost acest mare român, care si-a iubit tara si poporul sau. Toate aceste cuvinte îmi par mostenite de la mama mea si povestite si trasmise si mie, cu respect si in memoria regelui nostru. Nu voi uita niciodata sacrificiul lui pentru tara.

 3. Dragos Alexandrina says:

  Respect si iubire pentru regele nostri.

 4. Vasile Bilașco says:

  Majestate, vei rãmâne în inimile a milioane de români, ca un reper de moralitate, devotament și dragoste de țarã, pentru totdeauna .
  Sper ca istoria sã scrie de acum adevãrul, nu minciunile care ne-au fost servite nouã în școalã. Iar, dacã cãrțile de istorie, vor fi aservite în continuare umei puteri pãrtinitoare, eu prit solemn cã voi continua sã transmit adevãrul, tuturor celor care vor sã-l audã, așa cum am fãcut-o in ultimii 27 de ani.
  NIHIL SINE DEO !
  Așa sã ne ajute Dumnezeu !
  Drum lin Majestate !

 5. […] Luni, 11 decembrie 2017, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, s-a adresat Camerelor reunite ale Parlamentului, într-o ședință solemă dedicată onorării memo… […]

 6. Ana Maria Avram says:

  Alteței Sale Regale, Principesa Margareta, Custodele Coroanei române

  Alteța Voastră Regală,

  Îngăduiți-mi să vă transmit sincere condoleanțe pentru trecerea la cele veșnice a Majestății Sale Regele Mihai I.

  Majestatea SA Regele Mihai I, ultimul șef de stat în timpul celui de-al doilea Război Mondial și Mareșal al Armatei Române, a fost un model pentru orice conducător care dorește binele țării sale.
  Demnitatea, moralitatea, dragostea pentru credință și pentru popor au fost calitățile de care a dat dovadă și care îl fac pe Majestatea Sa un reper pentru toți tinerii care dorec binele societății.

  Dumnezeu să-L odihnească pe Majestatea Sa Regele Mihai I în Împărăția Cerurilor!

  Ana Maria Avram
  Student la Academi de Studii Economice din București

 7. Gabi Burlacu says:

  Omagiu adus Majestatii Sale Regele MihaiI in Parlamentul reunit al Romaniei, in prezenta Reginei Margareta – Custodele Coroanei!

 8. Adriana, Craiova says:

  Maria ta,vreti sa va spun de ce va plange tara?De ce va plangem toti…tineri,batrani?Pentru ca familia regala este familia noastra,a tuturor…Toti cei din familia regala vor ramane vesnic in inimile noastre,in inimile poporului.Va iubim,Principesa Margareta,asa cum l-am iubit si pe Regele Mihai I .Va vom iubi mereu.Condoleante noua,tururor :((

 9. Majestate, te iubim!! Si tot sunteti in inimile noastre vesnic!! Chiar daca, Majestate, ati fost alungat de langa poporul si Tara Majestatii Voastre, ati, fost cu sufletul si veti fi alaturi de de Romania si Natiunea Romana!!! Traiasca MS Margareta Custodele Coroane, demna urmasa al MS Regele Mihai I !! Doamne ajuta pe romani!! Doamne, lumineaza mintea celor saraci cu duhul!!!

 10. Asociația Scriitorilor Israelieni de Limba Română says:

  România este în doliu. Regele Mihai, o personalitate măreață într-o epocă cu multe frământări a plecat dintre noi. Asociația Scriitorilor Israelieni de Limba Română a primit cu profundă durere şi tristeţe vestea decesului Majestăţii Sale Regele Mihai I.
  Prin tot ceea ce a făcut, Regele Mihai şi-a pus întreaga viaţă în slujba României şi a servit-o cu demnitate şi responsabilitate până în ultima clipa.
  Transmitem condoleanțe familiei regale și întregului popor român în aceste clipe grele.
  Fie-i amintirea binecuvântată!
  Cu sincere regrete,
  Asociația Scriitorilor Israelieni de Limba Română

 11. Alexandra Sima says:

  Astazi, BISERICA si ACADEMIA ROMÂNĂ, si-au recunoscut REGINA !

  Majestate,
  Chiar daca veti decide sa nu folositi titlul de “Regina”, pentru mine, cunoscand decizia ultima a Prearabdatorului nostru Rege Mihai, exprimata prin Normele Fundamentale ale Familiei Regale a României,sunteti nu doar Seful Casei Regale ci si legitimul Suveran al României ! Indiferent daca Majestatea Voastra va decide sa foloseasca acest titlu in actele oficiale sau nu, ca supusa si loială slujitoare, ma voi adresa Custodelui Coroanei cu formula: Majestatea Sa Regina Margareta a României.

  Sunt cu sufletul alaturi de Familia Regală a României si asemeni a milioane de români ma rog ca Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica si pace eterna Prearabdatorului si iubitului nostru Rege Mihai!
  Vesnica Sa Pomenire din Neam în Neam!

 12. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Un discurs demn care, în opinia mea, anunţă o mare domnie. Nu a fost doar un discurs de omagiere a Majestăţii Sale Defuncte Regele Mihai I-ul al României cât mai ales acel jurământ pe care, în alte condiţii, o Regină îl face în faţa Naţiunii. În timpul discursului am putut trăi acel sentiment al aşezării lucrurilor pe un făgaş normal. Prestanţa Custodelui Coroanei române mi-a dat de înţeles că atunci când am ales să susţin ideea de Regalitate şi de monarhie constituţională în România, lucru ce s-a întâmplat cu mai bine de douăzeci de ani în urmă, am ales corect, chiar dacă lucrurile au evoluat încet.

  În acelaşi timp nu mă pot abţine să nu comentez indolenţa anumitor parlamentari care pe parcursul întregii sesiuni de omagiere au găsit de cuviinţă să facă altceva decât să respecte solemnitatea momentului. Se miră că poporul nu îi respectă. Dar ei ne respectă pe noi?

 13. Crina Iacob says:

  Felicitari Alteta !!! Suntem mandri De Casa Regala si optimisti ca o sa ajungem LA normalitatate ,Va iubim !!!

 14. Liliana Sora says:

  Un discurs încărcat de emoţie, tristeţe , durere …, asociate demnităţii, simplităţii, decenţei şi eleganţei , în vorbe şi în fapte !
  Dumnezeu să Vă odihnească în pace, Majestate !
  Sincere condoleanţe Familiei Regale !

 15. Mara Sima says:

  Majestatea Voastră,
  Lunga și loiala așteptare a Prearăbdătorului și bunului nostru Rege Mihai s-a stins în exil. Românii se roagă în aceste zile nu doar pentru sufletul Regelui, ci și pentru iertarea lor. Sper ca Romania să-și vină în fire și să pună punct legitimizării prin vot la interval de 4 ani (iar acum 5) a unei republici ilegitime, ca mai apoi, și numai apoi, să se roage Regelui pentru iertarea acelui neloial imperativ “să aştepte” manifestat prin vot.
  Ne-a bucurat enorm să ne vedem Suveranul legitim, pe care în termeni de autoritate și legitimitate îl recunoaștem în persoana Majestății Voastre, recunoscut de două instituții fundamentale ale statului: Biserica și Academia Română într-o ședință solemnă a Parlamentului ! Ca popor creștin, deviza Nihil Sine Deo a Familiei Regale, și ultima dorință a Părintelui Neamului ar trebui să ne hotărască moral la o recunoaștere automată a Majestății Voastre ca Suveran legitim. Nu pot vorbi în numele altora, dar în ceea ce mă privește, indiferent dacă veți hotărî sau nu să folosiți titlul de Regină la care sunteți deplin îndreptățită prin Statutul Casei Regale, pentru mine sunteți și veți rămâne Majestatea Voastră, Regina Margareta a României, a cărei supusă credincioasă am cinstea să fiu. Fiţi binecuvântată Majestatea Voastră, Regina Margareta a tuturor românilor !

  VEȘNICĂ Pomenire din Neam în Neam şi din Veac în Veac iubitului nostru Rege Mihai.
  Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică pe sfântul Părinte al Neamului Românesc !

 16. Sima Violeta, București says:

  Simt ca sufletul meu s-a rupt in doua ! De cate ori eram sufocata de lumea din jur ma gandeam la Majestatea Sa Regele Mihai I, la decenta, sensibilitatea, discretia, buna-vointa Sa, la durerea in care a trait atatia ani fara sa se incarce de ura si porneam sa iau din nou viata in piept.
  Ne veti lipsi Majestate, noua-celor care v-am iubit si admirat- si celor care nu v-au apreciat, in momentul in care isi vor da seama de greselile pe care le-au comis.
  Va rugam sa vegeheati asupra noastra in continuare de la dreapta Tatalui ! Dumnezeu sa va ierte de orice pacate si sa va odihneasca !
  Ati luat cu imprumut tara de la urmasii Majestatii Voastre si de la romanii de rand si a avenit timpul sa le-o oferiti inapoi spre buna pastrare. Regele a murit ! Traiasca Regina Margareta !

 17. Bog Nico says:

  Multă tristețe dar şi speranță pentru ziua de mâine. Mângâiere de Sus pentru Majestatea Sa Regina Margareta!

 18. Maria Mateiaș says:

  Avem ce învăța (dacă dorim), un discurs întradevăr regal.Va felicit și condoleanțe familiei.

 19. Gabi Burlacu says:

  Omagiu adus Majestatii Sale Regele MihaiI in Parlamentul reunit al Romaniei, in prezenta Reginei Margareta – Custodele Coroanei!

 20. Ion Friptu says:

  Ești tristă astăzi scumpă Românie
  Creștinii tăi cu sufletul sublim
  Plângând, petrec în sacra veșnicie
  Divinul Suveran Mihai I

  Martirul Rege vrednic a păstrat
  Coroana Sfântă – faima României
  Moștenitoare demnă ne-a lăsat
  Să înalțe în slăvi Regatul România !

 21. Gabriela Zordan says:

  Onoare MS Regina Margareta Custodele Coroanei Romaniei cu care ma mindresc in lume , Sincere condoleanze Familiei Regale si a Parlamentului Roman pentru pierderea MS Regele MIhai I . Acest discurs emotionant dar adevarat regal si plin de umanitate si speranze a dat Romaniei o Valoare deosebita la nivel national si international. Va multumesc Regina mea iubita Dumnezeul sa va binecuvinteze si sa binecuvinteze ROMANIA noastra . Traiasca Romania Noastra , Traiasca MS Regina Margareta Custode a Coroanei. Cu mult respect si iubire eterna.

 22. Esteban Vera, Columbia says:

  ¡Larga vida, pronta restauración de la monarquía y prospero reinado a Su Majestad la Reina Margarita, VIVA LA REINA!

 23. Olivier Ammour-Mayeur says:

  Le roi Michel était un homme d’une droiture exemplaire. Sa disparition va laisser un vide.

  Je présente mes plus sincères condoléances à la famille royale roumaine en ce moment difficile.

  Et souhaite bon courage à sa Majesté, Margareta, dépositaire de la couronne roumaine, pour la charge qui maintenant lui incombe.

 24. Ştefana Totorcea şi părinţii, Ştefan şi Marina says:

  Majestăţii Sale Margareta, Custode al Coroanei Regale a României

  Majestate,

  Vă scriu în numele meu şi al familiei mele pentru a ne exprima profunda tristeţe că Majestatea Voastră a pierdut un tată, iar românii au pierdut un rege care a schimbat în bine istoria lumii.

  Reluarea legăturii Majestăţii Sale cu ţara a fost unul dintre cele mai frumoase daruri făcute de istorie României după 1989. Eram adolescentă în anii 1990, când am descoperit cu uimire personalitatea exemplară a Majestăţii Sale, Regele Mihai, ale Cărui mesaje puneau în faţa generaţiei tinere, abia ieşite din comunism, un model de verticalitate, de patriotism şi de smerenie.

  De aceea am şi fost acolo, în stradă, în 1992, în faţa Bisericii „Sfântul Gheorghe” şi în faţa balconului de la Hotel Continental din Bucureşti. De fiecare dată când privesc imaginile cu mulţimea de atunci, mă bucur, pentru că ştiu că în ele apar şi eu, chiar dacă nu mi se distinge chipul. Este fotografia mea cu Majestatea Sa. A întregului popor român cu suveranul său, într-un moment istoric de graţie, din păcate prea scurt.

  Cu nădejdea că în viitor istoria românească va sta integral sub semnul valorilor pe care Casa Regală a României le-a întruchipat dintotdeauna şi că Regele Mihai trăieşte veşnic în lumină, vă transmit sincere condoleanţe şi un gând bun, de mângâiere, pace şi speranţă.

  Cu profund respect,

  Ştefana Totorcea
  şi părinţii, Ştefan şi Marina

 25. Cristina Rotunjanu says:

  VA IUBESC SI VA RESPECT ENORM! SUNTETI DEMNA DE A RAMANE LANGA NOI CA REGINA! DOAMNE AJUTA!

 26. Maia Maya says:

  Felicitări Alteța! Minunat discurs.

 27. Un onest admirator dintre cei multi says:

  Omagiu M.S. Regele Mihai I
  =fragmente=
  „Maiestate, nu pleca!
  Rom@nia-i \ara Ta!”
  S` nu spune\i c`-i t@rziu!
  Pentru noi, r`m@ne\i viu!!!
  Majestate, suflet bun,
  Ne sim\im orfani de-acum!
  A\i fost ]i ve\i fi, mereu,
  Al`turi de noi, la greu!
  …………………………………….
  A\i fost credincios ]i bun
  Fa\` de neamul rom@n
  Pe care l-a\i adoptat
  Demn, necondi\ionat !
  Acei ce v-au h`ituit,
  Vor lua pre\ul cuvenit
  De la Domnul tuturor,
  Sf@nt ]i Drept Judec`tor!
  D`t`torul de dreptate
  Fie-n via\`, fie-n moarte,
  {ntre Sfin\i s` v` primeasc`
  Pentru jertfa omeneasc`!
  De]i a\i fost exilat,
  Rom@ne]te-a\i respirat!
  Pentru toate, mul\umim,
  V` respect`m, v` iubim!
  ……………………………………
  At@ta [n\elepciune
  E greu de g`sit [n lume!
  Onest, Sf@nt printre cre]tini,
  Etalon printre rom@ni!
  Constant, a\i pus [n valoare
  Virtu\i ]i idei morale,
  Ar`t@nd lumii [ntregi
  Ce-i un… Rege [ntre Regi!
  ……………………………………..
  07-08; 10 dec 2017, Bucure]ti.

 28. Albert Hertzug says:

  Omagiu M.S. Regele Mihai I
  =fragmente=
  „Maiestate, nu pleca!
  Rom@nia-i \ara Ta!”
  S` nu spune\i c`-i t@rziu!
  Pentru noi, r`m@ne\i viu!!!
  Majestate, suflet bun,
  Ne sim\im orfani de-acum!
  A\i fost ]i ve\i fi, mereu,
  Al`turi de noi, la greu!
  …………………………………….
  A\i fost credincios ]i bun
  Fa\` de neamul rom@n
  Pe care l-a\i adoptat
  Demn, necondi\ionat !
  Acei ce v-au h`ituit,
  Vor lua pre\ul cuvenit
  De la Domnul tuturor,
  Sf@nt ]i Drept Judec`tor!
  D`t`torul de dreptate
  Fie-n via\`, fie-n moarte,
  {ntre Sfin\i s` v` primeasc`
  Pentru jertfa omeneasc`!
  De]i a\i fost exilat,
  Rom@ne]te-a\i respirat!
  Pentru toate, mul\umim,
  V` respect`m, v` iubim!
  ……………………………………
  At@ta [n\elepciune
  E greu de g`sit [n lume!
  Onest, Sf@nt printre cre]tini,
  Etalon printre rom@ni!
  Constant, a\i pus [n valoare
  Virtu\i ]i idei morale,
  Ar`t@nd lumii [ntregi
  Ce-i un… Rege [ntre Regi!
  ……………………………………..
  07-08; 10 dec 2017, Bucure]ti.

 29. Omagiu M.S. Regele Mihai I
  =fragmente=
  „Maiestate, nu pleca!
  Romania-i tara Ta!”
  Sa nu spuneti ca-i tarziu!
  Pentru noi, ramaneti viu!!!
  Majestate, suflet bun,
  Ne simtim orfani de-acum!
  Ati fost si veti fi, mereu,
  Alaturi de noi, la greu!
  …………………………………….
  Ati fost credincios si bun
  Fat` de neamul roman
  Pe care l-ati adoptat
  Demn, neconditionat !
  Acei ce v-au haituit,
  Vor lua pretul cuvenit
  De la Domnul tuturor,
  Sfant si Drept Judecator!
  Datatorul de dreptate
  Fie-n viata, fie-n moarte,
  Intre Sfinti sa va primeasca
  Pentru jertfa omeneasca!
  Desi ati fost exilat,
  Romaneste-ati respirat!
  Pentru toate, multumim,
  Va respectam, va iubim!
  ……………………………………
  Atata intelepciune
  E greu de gasit in lume!
  Onest, Sfant printre crestini,
  Etalon printre romani!
  Constant, ati pus in valoare
  Virtuti si idei morale,
  Aratand lumii intregi
  Ce-i un… Rege intre Regi!
  ……………………………………..
  07-08; 10 dec 2017, Bucuresti.

 30. Lică Petcu says:

  ,,Dumnezeu să-l odihnească în pace, Majestății sale Regele Mihai I,Ultimul Monarh al României,Sincere Condoleanțe Familiei Regale,,,Mare PĂCAT că nu și-a îndeplinit dorința de a muri pe pământul Românesc,,,Trăiască Regina Margareta,,,

 31. Fabian Carpena says:

  Mi más sentido pésame a la famila real desde Peru. El REY Michael fue una gran persona sera recordado por muchos.

  Viva la reina Margareta de Romania!!!!

 32. Tudor Velicu says:

  Liniste Veșnică, Majestate! Trăiască Regina Margareta !

 33. Florian Munteanu says:

  Mândru că am avut un Rege Măreț! Trist că nu a fost oficial pe Tronul Țării în ultimii 27 de ani. Bucuros că Majestatea Sa Regele Mihai I al României și-a împlinit destinul și poporul s-a deșteptat din nou! Cele trei Domnii s-au implinit! Aceasta a fost cea de-a treia Domnie. Domnia din inimile și sufletele Românilor! Coroana unește din nou Românii de peste tot! Trăiască Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, viitoarea Regină a României!

 34. Viviana Jones says:

  Trăiască Regina Margareta a României !

 35. Elena Nysveen says:

  MAJESTATE , ati fost , sunteti si veti fi de-a pururea iubit !!!!!Doamne ajuta pe romani!!!Doamne lumineaza mintea celor saraci cu duhul!!! Sanatate si multe impliniri pentru MS Margareta Custodele Coroanei !!!!

 36. Anon says:

  Margareta looks devasted. This is such a hard moment for any family. God bless her.

 37. Cristian Stănilescu says:

  A fost nevoie sa pierdem lumina ce ne-a vegheat precum o candela in noaptea comunismului, pentru a ne castiga dreptul la moralitate. Multumim Majestate pentru ceea ce ati reusit sa ne invatati in toti acesti ani prin comportamentul dumneavoastra:
  – demnitate, credinta, speranta, toleranta, dragoste de tara si popor.
  Avem obligatia morala sa pastram in istoria si constiinta acestui popor amintirea vie a unui Rege al Romaniei integru, onest si cu dragoste pentru tara.
  In aceste zile greu incercate doresc sa transmit condoleante Casei Regale a Romaniei pentru pierderea Majestatii Sale Regele Mihai I.

 38. ing. Teodor Iliescu says:

  BRAVO BUCURESTI ! BRAVO ROMANIA ! TRAIASCA MAJESTATEA SA REGINA MARGARETA!

 39. Guillermo Antonio Pérez García says:

  Expreso mis más sinceras condolencias a Su Majestad Margarita de Rumania y a la Casa Real de Rumania por el fallecimiento de su padre el rey Miguel I, quien se distinguió por oponerse a los regímenes de gobiernos totalitarios y defender la democracia en su país durante la segunda guerra mundial. Oramos porque Dios nuestro Señor les conceda el consuelo y conduzca el alma del rey a la luz perpetua. AMEN

 40. PROFESOR ADRIAN MIHAI ACOSTĂCHIOAE says:

  MAJESTĂȚII SALE MARGARETA,
  CUSTODELE COROANEI

  CU PROFUNDĂ TRISTE ȚE AM AFLAT DE TRECEREA LA CELE VEȘNICE A MAJESTĂȚII SALE REGELUI, MIHAI I, REGELE ROMÂNIEI.
  PE MAJESTATEA SA L-AM CUNOSCUT LA PALATUL ELISABETA LA DATA DE
  22 OCTOMBRIE 2011.
  PERSONALITATE DE EXCEPȚIE A
  NEAMULUI ROMÂNESC

  TRAMSMIT MAJESTĂȚII VOASTRE CELE MAI SINCERE CONDOLEANȚE !

  RĂMAS BUN ȘI DRUM BUN, MAJESTATE ÎN REGATUL LUMINII !

  CU DEOSEBITĂ ÎNDURERARE, EMOȚIE, AFECȚIUNE, CONSIDERAȚIE ȘI ADMIRAȚIE PENTRU MAJESTATEA SA REGELUI ȘI MAJETĂȚII VOASTRE

  PROFESOR ADRIAN MIHAI ACOSTĂCHIOAE ,
  ȘCOALA GIMNAZIALĂ „REGELE MIHAI I”, BUCUREȘTI
  DIRECTOR , LA DATA DE 22 OCTOMBRIE 2011,
  LA VIZITA DE LA PALATUL ELISABETA

 41. Cristian, București says:

  Regele a murit. Traiasca Regina !
  Timpurile noi cer actiuni noi. Cred ca a venit timpul ca Regina Margareta sa se implice si politic. Nu trebuie sa fi geniu sa ne dam seama ca Psd, Pnl nu vor milita niciodata pentru instaurarea monarhiei, contrar Usr si Romania 100 vor face aceste demersuri. Cred ca, casa regala trebuie sa-si arate dibacia politica de acum inainte. Viva la revolucion

 42. Cecilia Alexandrescu says:

  Pe 5 Decembrie 2017 Regele Mihai a murit, iar Principesa Moștenitoare Margareta a devenit Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române! A murit fizic este o normalitate..toti murim .insa .Regele nostru,al ROMANIEI va dainuii in vesnicie ! Condoleante si RESPECT maxim familiei regale!

 43. Doru Trif says:

  SINCERE CODOLEANTE. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA. SUNT SI AM FOST UN MONARHIST. MI-AS DORI RESTAURATA MONARHIA IN ROMANIA. MAJESTATE PRINTESA MARGARETA , CUSTODE AL COROANEI TREBUIE SA NU FACETI NICI UN PAS INAPOI TREBUIE SA FITI REGINA NU CUSTODE AL COROANEI ALTFEL SE VA INTERPRETA CA UN PAS INAPOI IAR DACA DUMNEAVOASTRA NU DORITI ACEST LUCRU GASITI O SOLUTIE PENT RUA FI INCORONAT UN REGE NU TREBUIE SA CEDATI IN FATA TICALOSILOR CARE NU L-AU LASAT SA SE INTOARCA IN TARA REGELE MIHAI IN 1990 SI CEI DE DUPA 1990 CARE NU L-AU DORIT.

 44. Mihail Miriam Georgette says:

  Majestatea Voastră, Margareta, Regina României. Va rog sa primiți toată Dragostea care poate încape într-o făptură umana. Maria Ta, Doamna, sa fii binecuvântată! Mihail Miriam Georgette, artist roman.

 45. Petrina, Olt says:

  Custode al Coroanei, Margareta, dupa cum ati observat, suntem un popor monarhist. Haide sa fim un regat, sa fiti Regina Romaniei. Va iubim asa cum l-am iubit pe Majestatea Sa Regele Mihai I . Traiasca Regina Margareta I a Romaniei !

 46. Joelle Sullvan, Belfast,NI says:

  So sad he died before regaining his country, hopefully his daughter will make amends.
  God rest the King, long live the Queen!

 47. Loredana Preda, Constanța says:

  Astăzi se încheie un capitol din istoria României. Astăzi ne luăm rămas bun de la Majestatea sa Regele Mihai. Candela aprinsă și rugăciunile sunt modul prin care împărtășesc durerea Majestatii Sale Custodele Coroanei si Altetelor Lor Regale. Majestatea Sa ne va veghea din ceruri acum alături de Majestatea Sa Regina Ana. Ierare, Majestatea, că nu am înțeles imediat după Revoluție cât de departe putea ajunge România dacă ne reintorceam la monarhia constituțională!

 48. Angelescu Alex says:

  Exprim sincere condoleanțe, in numele meu și al familiei mele.
  Atât noi, cât și foarte mulți dintre români, ne dorim și susținem restaurarea Monarhiei in România.
  Vă rugăm, luptați pentru a readuce Coroana in fruntea țării noastre! Acum este momentul!
  Este o onoare pentru mine și familia mea să slujim țării și Reginei!
  Trăiască Majestatea Sa Regina Margareta I a României!

 49. Flacăra Potkovaru says:

  Dumnezeu să-l odihnească în pace! Trăiască Regina Margareta a României!

 50. Necula Dorina, Pitești says:

  Majestății Sale, Custodele Coroanei Regale, Margareta a României.
  Sunt alături de Familia Regală a României în aceste momente grele.
  Doresc să Vă mai adaug că spiritul Majestății Sale, Regele Mihai I al României se continuă prin Majestatea Voastră: Veți fi la fel de demnă, de înțeleaptă și de bună ca Majestatea Sa. Regele. Aveți încredere și continuați să iubiți poporul ăsta care Vă este hărăzit, să luptați pentru el, chiar dacă vor fi și timpuri în care Vă va dezamăgi. Făceți-o, pentru Înaintașii Majestășii Voastre și pentru toți cei ce au plecat crezând în această țară. Fiți continuatorul idealurilor Înaintașilor demni pe care Majestatea Voastră i-a avut, ridicându-Vă desupra vremurilor si neamurilor.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50386953
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate