Vizită regală la Star Assembly Sebeș

Luni, 3 iunie 2019, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au vizitat Star Assembly, subsidiara Grupului Daimler în România de la Sebeș, compania producătoare de cutii de viteze automate pentru autoturismele Mercedes-Benz.

Vizita a făcut parte dintr-un demers diplomatic, menit să dezvăluie cuplului regal principalele proiecte derulate în prezent în cadrul filialei Star Assembly care, alături de Star Transmission, constituie piloni economici importanți la nivelul județului Alba.

Familia Regală a fost întâmpinată de domnul Klaus Eichhorn, Director General Star Transmission și Star Assembly, precum și de reprezentanții conducerii locale a celor două subsidiare.

După cuvintele de deschidere, domnul Klaus Eichhorn a făcut o scurtă prezentare a celor două companii. Familia Regală a vizitat, apoi, incinta de producție a noii cutii Mercedes-Benz în opt trepte cu dublu ambreiaj – 8G-DCT, lansată la începutul acestui an.

În cadrul vizitei, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Reaglă Principele Radu au putut observa activitatea de producție în timp real, au primit informații cu privire la funcționarea liniilor și au participat la câteva activități demonstrative. Apoi, a urmat o sesiune de discuții libere cu angajații, în cadrul căreia angajații celor două companii au avut ocazia să interacționeze cu Familia Regală, într-o atmosferă relaxată.

Star Assembly și Star Transmission, subsidiarele Daimler de la Sebeș și Cugir, sunt piloni cheie în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars și numără în prezent peste 3.000 de angajați. În cadrul Star Assembly sunt asamblate cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj în opt trepte, precum și transmisii cu nouă trepte de viteză pentru Mercedes-Benz. La sediul Star Transmission sunt produse roţi dinţate, componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii, țevi de înaltă presiune și sisteme de direcţie. În plus, aici funcționează Centrul de Tehnologii, precum şi un spaţiu de instruire. Cu sprijinul Guvernului României, Star Transmission este una dintre primele companii din România care oferă un sistem de învățământ dual, pe baza modelului Baden-Württemberg.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

1 comentariu

  1. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

    MAJESTATEA SA MARGARETA SI CEILALTI MEMBRI AI FAMILIEI REGALE FAC DIFERITE VIZITE IN TARA SI EXTERNE. PENTRU MINE,
    CA UNUL CE IMI EXPRIM GANDURILE IN ACEST JURNAL, TOATE SUNT VIZITE DE STAT !
    ROMANIEI II VA FI MAI BINE INTR-O MONARHIE CONSTITUTIONALA !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 25851464
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate