Principesa Maria în județul Argeș

Miercuri, 29 mai 2019, Alteța Sa Regală Principesa Maria, împreună cu directorul executiv al fundației Copii în Dificultate, dna Valentina Zaharia, a vizitat trei școli din județul Argeș, unde fundația a implementat proiectul „Hai să fim colegi de școală”!

Proiectul sprijină includerea copiilor romi în procesul de învățământ. Grupul-țintă este alcătuit din 200 de elevi (dintre care 120 de etnie romă), 70 de părinți (dintre care 50 de etnie romă) și 70 de cadre didactice. Principesa Maria a vizitat școlile gimnaziale din comuna Bughea de Sus, Bughea de Jos și din comuna Lerești.

Fundația Copii în Dificultate – România se află sub Înaltul Patronaj al ASR Principesei Maria.

2 comentarii

  1. Mihaela P

    Respect pentru Alteta Sa Regala !

  2. Liliana Sora

    „Ca popor aveţi un rol de protagonişti pe care să vi-l asumaţi. Nu trebuie să vă fie frică să împărtăşiţi şi să oferiţi acele caracteristici specifice vouă care vă definesc: valoarea vieţii şi a familiei, în sens larg (…); solidaritatea, ospitalitatea, ajutorul, sprijinul şi apărarea celor mai slabi din comunitate; valorizarea şi respectul celor în vârstă; simţul religios al vieţii, spontaneitatea şi bucuria de a trăi. ” spunea Papa Francisc .
    Asta a făcut şi face mereu Familia Regală îmbinând, în cel mai fericit mod, înţelepciunea, generozitatea, omenia, iubirea şi respectul pentru oameni…, cu fapte nobile , demne de apreciat şi de urmat !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 25881891
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate