“România duhovnicească”

Alteța Sa Regală Principesa Sofia continuă călătoria de documentare pentru proiectul fotografic “România, o sărbătorire”.

Prima etapă a proiectului, “România duhovnicească”, va prezenta atât arhitectura deosebită a mânăstirilor României, cât și viața călugărească de zi cu zi, mai rar văzută, înfățișând-o din punctul de vedere al viețuitorilor.

Locurile în care Alteța Sa Regală a poposit recent, așezate pe dealuri sau la poalele munților, i-au îmbogățit foarte mult munca de documentare.

Principesa Sofia mărturisește:

“Obiceiurile, culorile, arta și meșteșugurile sunt adesea fascinante și admirate, dar întotdeauna uimesc. Ce privilegiu să pot vedea toate acestea din interior! M-am întâlnit cu oameni din toate păturile sociale și am observat cum fiecare dintre ei a îmbogățit mediul înconjurător, uneori în moduri neașteptate. Sunt recunoscătoare tuturor celor care mă ajută pentru a face ca acest proiect să fie un succes.”

Sophie de Roumanie Photographie

6 comentarii

 1. Impresionant… Trebuie să ai nu doar ochi fizici ca să faci asemenea fotografii, ci și ochi sufletești – aș zice chiar duhovnicești.

 2. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  NEAMUL ROMANESC S-A NASCUT CRESTIN SI MONARHIST – ARGUMENTEZ CA SI CNEZII DE LA INCEPUTUL STATALITATII NOASTRE ERAU MONARHI PE TERITORIUL / FEUDA STAPANITA DE EI.
  ALTETA SA REGALA PRINCIPESA SOFIA A PATRUNS SUFLETUL / SPIRITUL ROMANILOR !
  OMAGIU SI ADMIRATIE PENTRU ASR PRINCIPESA SOFIA !

 3. Eric Cordier

  Multumesc. Merci infiniment !

 4. Sebastian Andrei

  Dumnezeu sa binecuvânteze familia regală a României

 5. Liliana Sora

  Toată admiraţia şi preţuirea pentru ASR Principesa Sofia care, în călătoriile Sale prin ţară , a poposit şi în aşezămintele monahale , descoperind frumuseţea spiritualităţii ortodoxiei româneşti şi , cu pasiunea şi dăruirea pentru arta fotografică, să ne prezinte în imagini şi cuvinte o parte din acest patrimoniu sacru, de o deosebită valoare istorică , arhitecturală și religioasă.

 6. Diana Lucia Zotescu

  Dumnezeu sa Va binecuvanteze, Alteta Voastra, pentru talent, bunatatea sufleteasca ce Va insufleteste acest talent, si pentru inalta valoare a acestui proiect.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28723560
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate