Vizită regală în județul Sibiu

Vineri, 23 septembrie 2022, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu s-au aflat în localitatea Apoș, județul Sibiu, la lansarea publică a campaniei de susținere a producătorilor locali, salvării și promovării patrimoniului construit din regiune și tradițiilor locului.

Asociația Casa Majestății Sale și Profi încurajează produsele locale, producătorii și familiile acestora care duc mai departe rețetele tradiționale originale.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat târgul de produse, au stat de vorbă cu producătorii și au participat la demonstrația de călărie.

Profi, Asociația Ambulanța pentru Monumente și The Prince’s Foundation, (organizația fondată de Regele Charles al III-lea al Marii Britanii pe vremea când era principe de Wales), au contribuit la restaurarea bisericii evanghelice și a țiglăriei din localitatea Apoș, păstrând farmecul unic al locului.

Cu aproape 1 600 de magazine integrate și partener aflate în 758 de localități și cu peste 27 000 de angajati, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică si cel mai mare angajator privat din România.

Pro TV

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

2 comentarii

  1. […] mai mare angajator din România. Recent, Familia Regală a fost prezentă în satul transilvănean Apoș, din județul Sibiu, la deschiderea unui târg de produse și meșteșuguri tradiționale […]

  2. […] mai mare angajator din România. Recent, Familia Regală a fost prezentă în satul transilvănean Apoș, din județul Sibiu, la deschiderea unui târg de produse și meșteșuguri tradiționale […]

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 48516113
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate