Seara Palatului Elisabeta dedicată producătorilor locali

Marți, 13 decembrie 2022, Majestatea Sa Custodele Coroanei a găzduit o seară a Palatului Elisabeta dedicată producătorilor locali din România. AGERPRES

Cu această ocazie, a fost semnat, de către Universitatea de Științele Vieții Mihai I din Timișoara, lanțul de magazine Profi și Asociația Casa Majestății Sale, un acord pentru susținerea națională a producătorilor locali.

Custodele Coroanei și Principele Radu au salutat invitații și i-au încurajat să continue să aducă pe piață, după metode și rețete tradiționale, produsele românești autentice.

Alături de reprezentanții Casei Majestății Sale, ai companiei și ai universității, la eveniment au luat parte mai mulți producători locali, veniți din toate colțurile țării, și personalități ale societății civile.

https://twitter.com/FamiliaRegala/status/1604166391216553984?s=20&t=3SRokmMyMQjXcug6A4BtfA
https://twitter.com/FamiliaRegala/status/1602980839201071104?s=20&t=Cka-FusHTV2OhfzU4OKm8w

Prof.Univ.Dr. Cosmin Alin Popescu, Rectorul Universitatii de Științele Vieții “Mihai I” din Timișoara a afirmat: Universitatea noastră deține un bogat tezaur de resurse pe care acum le punem și la dispoziția producătorilor locali, în așa fel încât aceștia nu doar să poată accesa fondurile europene de care au nevoie pentru a duce mai departe valoroasa lor tradiție și experiență, dar și pentru a face față cu bine pe noi piețe de desfacere.

Compania Profi deține peste 1 600 de magazine, prezente în mai bine de 770 de localități din țară, și este cel mai mare angajator din România. Recent, Familia Regală a fost prezentă în satul transilvănean Apoș, din județul Sibiu, la deschiderea unui târg de produse și meșteșuguri tradiționale românești.

@Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50268969
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate