Seara Palatului Elisabeta, 26 septembrie 2022

Prima seară a Palatului Elisabeta din această toamnă a avut loc luni, 26 septembrie, în prezența Custodelui Coroanei și a Principelui Radu. Serile Palatului Elisabeta au fost inițiate de Regele Mihai I și se desfășoară anual, din 2001 încoace, răsplătind public activitatea valoroasă a unor companii, organizații, instituții sau comunități.

Majestatea Sa Margareta a dorit să mulțumească personalităților și companiilor care au susținut, an de an, Asociația Casa Majestății Sale, mai ales în ultimii trei ani, atât de dificili.

Activitățile publice ale Familiei Regale sunt organizate, desfășurate și finanțate de Asociația Casei Majestății Sale, o organizație de utilitate publică, având drept fonduri donații din partea Familiei Regale, din partea unor personalități din țară și din partea companiilor private. Acțiunile publice ale Familiei Regale, din Capitală, din județele țării și din Republica Moldova, ca și cele din Uniunea Europeană și restul lumii sunt efectuate fără sprijin financiar de la Stat.

Custodele Coroanei și Principele Radu au adus mulțumiri mai ales celor care susțin activitatea Familiei Regale de două (și unii de trei) decenii încoace, subliniind fidelitatea și atașamentul lor față de principiile și valorile Coroanei Române.

@Daniel Angelescu Casa Majestății Sale

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47258353
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate