Vizita Principelui Radu în Belgia și Suedia, noiembrie-decembrie 2005

Aflat in perioada 24-30 noiembrie 2005 intr-o vizita oficiala in Belgia, AS Principele Radu s-a intalnit cu domnul Jean-Francois Istasse, Presedintele Parlamentului Comunitatii Franceze din Belgia, cu domnul Enzo Moavero-Milanesi, secretar general adjunct al Comisiei Europene si cu domnul Jean-Pierre Cot, presedintele Asociatiei Franceze de Drept International si judecator la Tribunalul pentru Dreptul Marii de la Geneva.

In compania ES d-lui Ion Jinga, ambasadorul Romaniei in Belgia, Principele Radu a vizitat, la Bruxelles, EurIFRI, institut belgian de studii politice.

AS Principele Radu a avut o intalnire cu un grup de oameni de afaceri si reprezentanti ai societatii civile din Belgia cu care a discutat despre oportunitatile de investitii din tara noastra.

Reprezentantul Special al Guvernului Romaniei s-a intalnit la sediul Delegatiei Permanene a Romaniei la NATO cu domnul Jaimie Patrik Shea, director al Planificarii Politice din cadrul Biroului Privat al Secretarului General NATO si cu domnul Jean Fournet, Adjunctul Secretarului General NATO pentru Diplomatie Publica.In cadrul discutiilor, Principele Radu a evidentiat roulul pe care Romania il poate avea in cadrul Aliantei aflata intr-o continua transformare cat si din perspectiva summit-ului NATO care va avea loc in anul 2006.

Principele Radu a serbat miercuri, 30 noiembrie 2005, Ziua Nationala a Romaniei in cadrul receptiei organizata cu aceasta ocazie de Ambasada tarii nostre la Bruxelles.

In perioada 1-2 decembrie 2005, Alteta Sa a efectuat o vizita in Suedia unde, pe langa participarea la sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei la sediul ambasadei tarii noastre, a vizitat si Colegiul National de Aparare al Suediei.

Reprezentantul Special al Guvernuluii a fost primit de presedintele Colegiului, cu care a discutat despre viitoare oportunitati de colaborare pe linie educationala.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51348176
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate