Vizită în Elveția, 22 octombrie 2017

 

Principesa Maria se află în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naștere a Majestății Sale. Alteța Sa Regală petrece câteva zile la reședința privată a tatălui ei.

Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obișnuit al ultimelor luni.

În ziua de miercuri, 25 octombrie, când Majestatea Sa va împlini 96 de ani, Familia Regală găzduiește la București două importante evenimente dedicate Regelui Mihai. Custodele Coroanei va decora, în numele Majestății Sale, un număr de 14 personalități din România și Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundația Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediție și este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susținerea programului anual “Tinere Talente”.

6 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu says:

  Urari fierbini de sanatate si parcurgere usoara a tratamentului prin care trece transmitem cu dragoste Majestatii Sale Regelui Mihai, pe care Il asiguram de iubirea, loialitatea si credinta noastra in valorile supreme ale Monarhiei si Coroanei. Dumnezeu sa-I dea forta vitala si tarie sufleteasca pentru a fi alaturi de noi – chiar si de acolo, din Elvetia – inca multi, multi ani.

  Prezenta alaturi de Majestatea Sa a fiicei iubite (ultima nascuta din cele cinci fiice), Alteta Sa Regala Principesa Maria, va avea fara indoiala un efect revigorator asupra Regelui nostru.

  Traiasca Regele ! Nihil Sine Deo !

 2. Pantea Alexandru Sorin says:

  Multa sanatate Majestatii Sale Regelui! Il purtam mereu in inimile noastre.

 3. Sanatate Majestate !!Traiasca Regele!!Nihil Sine Deo!!!

 4. […] Anunţă Secretariatul Casa Majestăţii Sale Regelui: „Principesa Maria se află în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naștere a Majestății Sale. Alteța Sa Regală petrece câteva zile la reședința privată a tatălui ei. Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obișnuit al ultimelor luni.” […]

 5. […] Maria, care l-a vizitat pe tatăl său, Majestatea Sa Regele duminică, 22 octombrie, va participa la evenimentele de astăzi din […]

 6. Musat says:

  Nihil Sine Deo! Multi ani cu sanatate,Majestate!

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47315027
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate