Săptămâna la Palatul Elisabeta, 16-22 octombrie 2017

Joi, 19 octombrie 2017, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit vizita Excelenței Sale doamna Faouz El Achchabi, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Regatului Marocului în România.

Vineri, 20 octombrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a prezidat o întâlnire a Comitetului Director al Fundației Principesa Margareta a României.

Fotografii de Daniel Angelescu

2 comentarii

  1. Ma bucur mult pt ca avem AALLRR Principesa Mostenitoare Margareta Custodele Coroanei si Principe Radu ,ce cu multa daruire si intelepciune muncesc pt Romania si Natiunea Romana si!!Le multumesc din suflet!!Si….poate cat de curand o sa avem Regatul Romania cu Regina Margareta a Romaniei pe locul cuvenit!!Traiasca Regele!!Nihil Sine Deo!!!

  2. Cacovean Adrian says:

    Ce frumos, Institutia Monarhica slujeste neamul, il iubeste si il cinsteste, reprezentandu-l cu adevarat, in toata lumea. La multi ani Majestatii Sale Regele Mihai Intaiul al Romaniei, cu ocazia zilei de 25 octombrie 2017, intregii Familii Regale a Romaniei si AALLRR Principesa Mostenitoare Margareta si Custodele Coroanei precum si Principelui Radu.
    Traiasca Regele!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797489
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate