Ultramarine – Principesa Sofia a României

ultramarine_cartoline_principesa

Primul titlu regal al anului 2017 la Curtea Veche Publishing este Ultramarine, o colecție de 36 de fotografii de artă care poartă semnătura Alteței Sale Regale Principesa Sofia, sub formă de cărți poștale.

Fotografiile au fost realizate de Principesa Sofia în Bretania și au ca temă, în principal, oceanul.

Alteța Sa Regală va deschide o expoziție personală la București în primăvara acestui an, iar anul viitor va inaugura o expoziție de fotografie de artă cu peisaje din România, în cele patru anotimpuri.

Colecția de cărți poștale poate fi achiziționată de la librării sau online, de la editură.

7 comentarii

 1. Bun venit Principesa Sophie!!Succes!!

 2. Diana Lucia Zotescu says:

  Am avut deosebita onoare si bucurie de a O cunoaste pe Alteta Sa Regala Principesa Sofia inca din prima zi a venirii Sale in Romania, la 18 ianuarie 1990, cand a insotit-O pe Alteta Sa Regala Principesa Margareta in istorica Lor prima vizita – de fapt REINTOARCEREA Lor – la Bucuresti. Abia ulterior am aflat de marele Sau talent in arta fotografica si demult mi-am exprimat speranta ca, intr-o buna zi, sa-I pot admira expozitia in Romania. Ma bucur nespus ca, in fine, speranta mea isi va gasi in curand implinirea. Sunt convinsa ca nu doar capitala, ci si alte orase din Romania vor dori sa se bucure de onoarea de a-I gazdui expozitia.

  Voi fi, cu siguranta, printre primii sai vizitatori. Sper ca astfel sa am bucuria de a O revedea si pe Alteta Sa Regala.

 3. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Superb!

 4. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Felicitări ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

 5. Cristian Sandu says:

  O așteptăm cu drag pe Altetele Sa Regala!

 6. […] În ultimii ani, Alteța Sa Regală s-a dedicat cu multă însuflețire artei fotografice, participând la festivaluri sau semnând expoziții personale. A fost prezentă, cu succes, la expoziția anuală de artă Royal Bridges din Dubai, la Salonul de Carte de la Quimper (Franța) și a publicat la Editura Curtea Veche colecția de ilustrate Ultramarine. […]

 7. […] Veche a publicat o colecție de cărți ilustrate cu fotografiile Alteței Sale Regale, intitulată Ultramarine. În curând va apărea un album cu fotografie de artă în colaborare cu Institutul Cultural […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50303024
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate