Seara Palatului Elisabeta dedicată Rețelei de Sănătate Regina Maria

Ieri, în grădina Palatului Elisabeta, a avut loc un eveniment dedicat Rețelei de Sănătate Regina Maria, ajunsă în al 26-lea an de existență. Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au găzduit pe directorul general, dl Fady Chreih, alături de un număr de angajați ai vastei companii de sănătate și de reprezentanți ai celor mai importante companii-partener ai rețelei.

Rețeaua a primit în anul 2011, cu încuviințarea Regelui Mihai I, brevetul de Furnizor Regal, rămânând, de atunci încoace, fără întrerupere, furnizor de servicii medicale Familiei Regale.

Majestatea Sa și Principele Radu au felicitat colectivul medical și pe partenerii lor din domeniul bancar, IT, al echipamentelor electronice și medicale, precum și pe toți care contribuie, prin profesia lor, la bunul mers al serviciilor medicale, pentru realizările lor din ultimul sfert de secol.

Seara a debutat cu un recital susținut de patru bursieri ai programului național Tinere Talente al Fundației Regale Margareta a României.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36246237
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate