Rețeaua privată de sănătate Regina Maria, 20 de ani de la înființare

Luni, 10 noiembrie 2015, Alteța Sa Regală Principesa Maria a luat parte, la Teatrul Elisabeta din București, la evenimentul aniversar prilejuit de împlinirea a 20 de ani de la înființarea Rețelei private de sănătate Regina Maria.

Cu această ocazie, au luat cuvântul domnul Fady Chreih, directorul general al Rețelei private de sănătate Regina Maria și domnul Wargha Enayati, fondatorul Rețelei.

Evenimentul a cuprins ceremonia de premiere a celor mai importanți clienți ai Rețelei private de sănătate, precum și discursuri motivaționale ale unor unor tineri de succes din România.

Începând cu anul 2011, Reţeaua privată de sănătate Regina Maria a primit recunoaşterea oficială de Furnizor al Casei Regale a României.

5 comentarii

 1. Liliana Sora says:

  Sănătatea , acest mare dar de la Dumnezeu, este cu certitudine prima și cea mai de preț bogăție a omului, care cuprinde nu numai corpul, mintea și spiritul, ci și perspectiva unui om. De aceea , a păstra sănătatea este o datorie morală și religioasă, sănătatea fiind baza tuturor virtuților sociale. Felicitări , și tot respectul pentru Familia Regală care susține și sprijină acest important domeniu al vieții sociale , și pentru care „ echilibrul în stat e ca sănătatea în corp” cum spunea Eminescu . Trăiască Regele !

 2. Cristian Sandu says:

  Sper ca cei ce conduc aceasta retea medicala sa ramina constienti de faptul ca se numesc “REGINA MARIA” !!!

 3. Lucia Negru says:

  Multi ani inainte cu aceeasi calitate a serviciilor! O initiativa frumoasa cu un brand de suflet, purtand numele minunatei noastre regine…

 4. […] Elisabeta, a avut loc un eveniment dedicat Rețelei de Sănătate Regina Maria, ajunsă în al 26-lea an de existență. Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au găzduit pe dl Fady Chreih, alături […]

 5. […] Elisabeta, a avut loc un eveniment dedicat Rețelei de Sănătate Regina Maria, ajunsă în al 26-lea an de existență. Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au găzduit pe directorul general, dl […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51851195
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate