Agenda la Palatul Elisabeta, 1-8 februarie 2019

Vineri, 1 februarie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl academician Gheorghe Duca, alături de doamna academician Maria Duca, de la Academia de Științe a Republicii Moldova. Vizita a avut un caracter privat.

În numele Majestății Sale Custodelui Coroanei, luni, 4 februarie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ES dl Marcin Wilczek, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Polone la București.

Tot luni, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe realizatoarea de televiziune Dana Deac.

Luni după-amiază, Principele Radu a avut o întâlnire consacrată activității pe anul 2019 a Colocviilor Regale, aflate sub înalt patronaj regal. Au fost prezenți domnul Sorin Antohi, precum și consilierii regali Leonard Popovici și Radu Ghină.

În numele Majestății Sale Custodelui Coroanei, luni, 4 februarie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ES dl David Saranga, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Israel la București.

În numele Majestății Sale Custodelui Coroanei, vineri, 8 februarie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ES dl Sergey Minasyan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Armeniei la București.

În numele Majestății Sale Custodelui Coroanei, vineri, 8 februarie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ES dl Søren Jensen, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Danemarcei la București.

2 comentarii

  1. Liliana Sora

    ”Dacă vom rămâne treji, conştienţi de acest mare mister care este viaţa, vom vedea că am fost “plasaţi” perfect, exact la locul potrivit pentru… a schimba lumea.”
    Un destin şi o viaţă frumoasă a Familiei Regale , puse în slujba omului şi a ţării, pentru care merită tot respectul , încrederea şi preţuitea !

  2. Diana Lucia Zotescu

    Iata ca, desi Familia Regala este oficial inca aflata in vacanta de iarna la Castelul de la Savarsin,, activitatea de la Palatul Elisabeta continua in ritm sustinut, Membrii Familiei Regale continuandu-si indeplinirea datoriei, initiind vizite la Institutii romanesti sau primind vizite ale diverselor persoane importante din tara sau din afara (ambasadori sau alte personalitati). Alteta Sa Regala Principele Radu este de regula foarte prezent in infaptuirea agendei regale, fapt ce ne da un binefacator sentiment de siguranta.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29251196
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate