Săptămâna la Palatul Elisabeta, 30 septembrie – 6 octombrie 2019

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta marți, 1 octombrie, pe dl Jonathan F. Porter, nepotul scriitorului Ivor Porter.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit la Palatul Elisabeta marți, 1 octombrie, pe Excelența Sa dl Talal Mansour Alhajeri, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Kuwait la București, alături de doamna Alhajeri. La primire a luat parte Principele Radu.

Miercuri, 2 octombrie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Varujan Pambuccian, membru al Parlamentului României.

În aceeași zi, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl ambasador Radu Safta, director general în Ministerul Afacerilor Externe.

Joi, 3 octombrie 2019, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa dl Manuel Larrotcha Parada, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Spaniei la București.

Vineri, 4 octombrie 2019, Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta o echipă de la Pro TV.

Tot vineri, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa dl Roelof van Ees, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Țărilor de Jos la București.

2 comentarii

  1. Doina-Mihaela Cojocaru says:

    Ma bucur ,sa stiu,ca ne faceti cinste,cu activitatile d.voastra!Va multumesc si sunt constienta de faptul,ca numai Monarhia,ne poate reda demnitatea ,pe care o meritam si care ne-a fost refuzata atitia ani!

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Majestatea Sa Margareta si Alteta Sa Regala Principele Radu si-au reluat activitatea obisnuita – inclusiv aceea de primiri la Palatul Elisabeta – dupa scurtul ragaz petrecut la Castelul Regal Savarsin. Acest lucru ne da noua, romanilor, o binefacatoare senzatie de confort sufletesc, stiind ca Majestatea Sa este mereu implicata in chestiunile cetatii. Va multumim, Majestate.

    In privinta domnului deputat Varujan Pambuccian, prin vizita facuta la Palatul Elisabeta, Domnia Sa si-a indreptat pasii acolo unde il cheama si inima. Nu pot sa uit discursul sa din Parlament (cred ca era in cadrul sedintei Camerelor reunite, dedicata ‘In Memoriam’ Regelui Mihai, inaintea Funeraliilor Nationale), atunci cand, de fata fiind – fireste – si Majestatea Sa Margareta alaturi de ceilalti Membri ai Familiei Regale, Domnul Pambuccian a rostit o fraza care ii dezvaluia sentimentele sale de atasament fata de Monarhie si de Familia Regala. Respectele mele, Domnule Pambuccian, si ale tuturor monarhistilor !

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 37534183
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate