Reprezentanta ONU pentru Refugiați s-a întâlnit cu Majestatea Sa

Joi, 20 februarie 2020, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Nissren Rubaian, reprezentanta Națiunilor Unite pentru Refugiați în România. La întâlnire a luat parte Alteța Sa Regală Principele Radu.

Doamna Rubaian a prezentat Majestății Sale principalele preocupări,  proiecte și domenii în care activează biroul din România al Agenției pentru Refugiați a Națiunilor Unite, cu precădere educația, integrarea socială și asistența acordată celor care au statut de refugiați.

Majestatea Sa a întâlnit la Geneva, în luna decembrie 2019, pe dl Filippo Grandi, Înaltul Comisar ONU pentru Refugiați (UNHCR). În cadrul întâlnirilor, Custodele Coroanei a exprimat intenția Majestății Sale și a Casei Regale de a susține proiecte ale ONU și ale Uniunii Europene în domeniul refugiaților, în România și în regiune, în domeniul educațional și al integrării sociale.

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Fiecare refugiat ascunde o istorie de adanca tristete. De aceea ei trebuie sa beneficieze de intelegere, compasiune si ajutor din partea tarilor pe al caror tgeritorii se afla. Implicarea Majestatii Sale in acordarea de asistenta catre acesssssti oameni este total fireasca si meritorie.

  2. […] Grandi, Înaltul Comisar ONU pentru Refugiați, iar în ultimii doi ani, Majestatea Sa a avut acțiuni și întâlniri frecvente cu reprezentanții din România ai […]

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36222113
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate