Regele și Regina, sărbătoriți la început de an

De miercuri, 20 ianuarie, până luni, 25 ianuarie 2016, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu se află într-o vizită cu caracter privat în Elveția. Altețele Lor Regale au dorit să fie pentru câteva zile alături de Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana, care nu au putut petrece sărbătoarea Crăciunului la Castelul Săvârșin.

Duminică, 24 ianuarie, însoțiți de membri ai personalului Casei Majestății Sale, precum și de prieteni de familie și de cunoștințe apropiate, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au sărbătorit pe Majestatea Sa Regele la început de an. Reședința din Elveția a Majestăților Lor a devenit, pentru câteva momente, neîncăpătoare.

Aflată pentru câteva zile la o clinică pentru teste medicale, Regina Ana a fost vizitată de Principesa Moștenitoare. Majestatea Sa a citit noutățile pe iPad.

Regelui Mihai și Reginei Ana le-au fost aduse de la București și Săvârșin felicitările de Crăciun, scrisorile și cadourile pe care le-au primit cu ocazia sărbătorilor.

Majestățile Lor mulțumesc tuturor celor care le-au adresat urări de Crăciun și de Anul Nou și le-au trimis dovada afecțiunii și respectului lor.

Fotografii de Alain Morvan.

27 comentarii

 1. Ovidiu Comanescu,Slatina-Olt says:

  Dumnezeu sa binecuvanteze Coroana Romaniei,Familia Regala a Romaniei si Neamul Romanesc!

 2. Mandiuc Constantin says:

  Ne rugăm pentru Majestățile sale REGALE. Regele Mihai I și Regina Maria întru mulți și sănătoși ani !
  Bunul Dumnezeu să-i ocrotească și totodată și Casa Regală a României întru mulți și sănătoși ani !
  Ne-am bucurat cu toți văzând aceste fotografi foarte recente.

  Cu un dosebit respect,

  Mandiuc Constantin cu întreaga familie.

 3. Fux Maria says:

  Să ne trăiască MS Regele și Regină cu familia Regală. La mulți ani

 4. rudeanu Ilinca says:

  Multi ani fericiti,..Dzeu sa binecuvanteze Familia Regala .Va iubim si admiram f mult va asteptam pt totdeauna in tara noastra.

 5. Cristian says:

  Traiasca Regele!!!!

 6. Gabriela Bucur says:

  RESPECT!!

 7. DODE VASILE says:

  Mult respect Majestate! Sa ne traiti si sa va dea Domnul sanatate! Nu stiu daca cineva vreodata va reusi sa mai salveze Patria de sub jugul impus de aceasta noua clasa politica, eu o consider clasa politrucilor hoti, mincinosi si spagari sa ma iertati, dar stiu sigur ca ati facut tot ce V-a stat in putinta pentru bunastarea si propasirea neamului romanesc. Scriu aceste randuri deoarece imi doresc cu toata fiinta mea sa aflati ca un roman (oarecare) educat de alti romani (oarecare) va iubeste!

 8. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  IMAGINILE MA BUCURA ! LA MULTI ANI CU SANATATE INTREGII FAMILII REGALE !

 9. Însfârșit, denigratorii se vor opri, îl pot vedea pe Majestatea Sa, regele Mihai, în carne și oase Răul, minciuna, ura care, curge ca un râu tumultos împotriva Casei Regale.poate, poate -dar nu sunt sigură – se va opri sau va deveni și mai agresivă. .Puterea, puterea de ieri, puterea de azi, e apărată de cei care ne sunt stăpâni cu unghiile, cu dinții, e apărată cu încrâncenare…de fapt ei își apără
  privilegiile și averile fabuloase, obținute prin minciună și înșelătorie. Biete
  fantome palide ivite din comunism, cui ura lor, moștenită din vechiul comunism, perpetuată în noul comunism numit democrație, împotriva Casei Regale, e ca un blestem, un blestem care, renaște din tată în fiu, dar oare până când?…Odată și odată trebuie să se sfârșească. Mă opresc, cu Urări de sănătate Majestății Sale, regele Mihai și întregii Casei Regale.

 10. Nu cred că am exagerat, situația celor mulți, celor care trăiesc de pe o zi pe alta, e îngrozitoare…ei trăiesc cu spaima de a nu-și putea achita facturile, de a nu-și putea procura medicamentele necesare, de a nu avea ce pune pe masă a doua zi, copiilor înfometați. Aceasta e situația, nimeni nu o poate nega. Dacă unora li se pare că am exagerat, îmi cer iertare.

 11. maria iancu says:

  La multi ani cu sanatate intregii familii regale!!!Fotografiile sunt foarte frumoase! Mult respect Majestate si Domnul sa va mai tina in viata langa noi romanii!

 12. Anneli Ute Gabanyi says:

  Doresc să transmit și pe această cale cele mai respectuoase și calde urări de sănătate și fericire Majestăților Lor! La Multi Ani, să ne trăiți!

 13. Cristian Sandu says:

  Nicio persoana serioasa nu putea crede stirile diversioniste lansate de grupari interesate in a bloca reinstaurarea monarhiei constitutionale! Sanatate MS Regelui si intregii Familii Regale!

 14. Mihail Viorel Anghel says:

  Doamne ajuta-ne sa ne trezim din cosmarul republican! Traiasca Majestatile Lor, Regele Mihai I al Romaniei si Regina Ana a Romaniei! Traiasca Altetele Lor Principesa Mostenitoare Margareta si Printul Radu!

 15. Corina Pope says:

  Minunate fotografii ! Multumim ca le-ati impartasit cu noi ! Intotdeauna ma bucur sa vad foto noi cu Majestatile Voastre.

 16. maria ionescu says:

  sunt din Curtea de Arges si am vizionat cu mult drag aceste imagini cu majestatile voastre.speram sa ne mai bucuram pentru ceva vreme de prezenta regelui Mihai si a reginei Ana chiar daca in ultima vreme a avut probleme de sanatate.Bucuria si mai mare a fost pentru mama mea in varsta de 92 de ani care isi aminteste cu placere de vremurile trecute.La multi ani ! sa ne traiti

 17. Liliana Sora says:

  Discreție, rafinament, decență, modestie…, adunate într-un OM de valoare , creator și purtător de valori precum MS Regele Mihai, și într-o FAMILIE pentru care binele și frumosul sunt un crez , iar demnitatea, cinstea, noblețea…, și simplitatea gesturilor sunt suficiente pentru a înțelege importanța și valoarea unui gând, unui sentiment. Un OM și o FAMILIE în care Dumnezeu a pus multă căldură și bunătate, iubire și lumină, putere și credință, și tot ce răspândește este balsam pentru suflet.
  „ Nimic nu este mai de preț decât respectul de tine însuți, întemeiat pe dreptate și omenie. “ Respect, stimă și considerație pentru Familia Regală a României ! Trăiască Regele !

 18. ing. agronom Teodor Iliescu says:

  🙂

 19. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Majestatile Voastre, Va urez sa aveti parte de multa sanatate si sa stiti ca noi, Romanii, Va iubim. Toate aceste acuzatii din ultimele luni s-au dovedit a fi fara fond si tot ceea ce este rau va ramane in urma. Priviti spre viitor. Principesa Mostenitoare este inconjurata de inimile Romanilor. Iar acest lucru va fi ca un scut ce va apara un ideal – Regalitatea Romaneasca. Traiasca Regele!

 20. Ștefania Vîtcă says:

  Sănătate si viata lunga Majestăților Lor , Familiei Regale si tuturor membrilor Casei Regale ! Dumnezeu sa va ocrotească si sa ne aiba pe toti in paza SA !

 21. MIRELA CATALINA POPA says:

  Admir Familia Regala si imi doresc sa se reinstaureze monarhia in Romania si odata cu aceasta sa se insanatoseasca societatea, sa regasim decenta si respectul care au fost uitate de-a lungul anilor, sa ne promovam valorile si sa le asezam la locul pe care il merita, sa apreciem oamenii culti si sa ne dorim sa evoluam cu ei si prin ei.
  Ma inclin in fata Majestatilor Voastre !

 22. MARIA says:

  VA IUBIM !

 23. Viorica Gall says:

  Doresc MMLL Regelui Mihai I si Reginei Ana ai Romaniei, multa sanatate, viata lunga si fericirea de a fi impreuna cu Familia Regala si cu membrii Casei Regale a Romaniei. Pe aceadta cale, imi exprim inca o data, dorinta de revenire a Romania la forma sa legala de Regat avandu- va pe Majestatile Voastre Regale in fruntea Regatului Romaniei, alaturi de acest popor care desi inca nu intelege , ce i se intampla , suntem multi care va dorim ca Suverani ai tuturor romanilor. Vreau sa va asigur de tot respectul si iubirea pe care o port intregii Familii Regale, si ca in toate rugaciunile mele va binecuvantez de fiecare data.

 24. Roxana Gabriela Mateescu says:

  Imaginile prezentate sunt veridica blagoslovire pentru sufletele multora dintre noi. MAJESTATILE LOR REGALE si ALTETELE LOR REGALE sunt luminescenta si surasul primavaratic din aceste zile hibernale. PRINCIPESA MARGARETA este ravisanta ! Dumnezeu sa ocroteasca permanent FAMILIA REGALA a Romaniei ! TRAIASCA REGELE !

 25. Stefan Caliga says:

  TRAIASCA REGELE MIHAI I SI REGINA ANA !

 26. Dietmar Melzer says:

  Dumnezeu sa binecuvanteze Coroana Romaniei,Familia Regala a Romaniei

 27. […] „De miercuri, 20 ianuarie, până luni, 25 ianuarie 2016, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu se află într-o vizită cu caracter privat în Elveția. Altețele Lor Regale au dorit să fie pentru câteva zile alături de Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana, care nu au putut petrece sărbătoarea Crăciunului la Castelul Săvârșin. Duminică, 24 ianuarie, însoțiți de membri ai personalului Casei Majestății Sale, precum și de prieteni de familie și de cunoștințe apropiate, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au sărbătorit pe Majestatea Sa Regele la început de an. Reședința din Elveția a Majestăților Lor a devenit, pentru câteva momente, neîncăpătoare”, anunţa Casa Majestăţii Sale Regelui. […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51853609
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate