Ora Regelui CLXVII

Ora Regelui CLXVII poate fi vizionată aici.

Sâmbătă, 23 ianuarie 2016, Televiziunea națională a prezentat ediția cu numărul o sută șaizeci și șapte a emisiunii „Ora Regelui”. TVR 1, TVR Moldova, ora 15, TVR Internațional, ora 16.30. Prezintă Camelia Csiki şi Bogdan Şerban-Iancu. Redactor, Diana Ilica. Realizatori, Ruxandra Ţuchel, Ileana Ploscaru-Panait.

Emisiunea a fost reluarea ediției difuzată în ziua de 12 decembrie 2015.

Sumarul:

* Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, Trenul Regal a străbătut, în mod simbolic, distanţa dintre Drobeta Turnu Severin şi Bucureşti.

* Holul de Onoare al Castelului Peleş a fost gazda unui eveniment de tradiţie: seara Corpului Diplomatic.

* Volumul “Săvârşin. Detaliul” este o carte frumoasă, scrisă cu dragoste şi bogat ilustrată, care a fost lansată recent de Editura Curtea Veche.

* Pictorul Ştefan Dimitrescu este unul dintre artiştii care au lucrat în grădinile mirifice ale Palatului Reginei Maria de la Balcic

* Prima Expoziţie Florală dedicată Reginei Maria a României a fost iniţiată de comunitatea online “Queen Marie of Romania”.

* Acum câteva zile, un proiect social dezvoltat de Fundaţia Principesa Margareta a României, “Niciodată singur-voluntari alături de vârstnici’’ a căpătat o nouă dimensiune prin lansarea unei asociaţii independente.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47229693
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate