Regele Mihai la Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a

Astăzi, 18 mai 2012, Majestatea Sa Regele a reprezentat România și Familia Regală la ceremoniile oficiale ale Jubileului celor 60 de ani de domnie ai Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Este a cincea vizită externă din anul 2012 a Casei Regale a României. În ianuarie, la Roma, Majestatea Sa Regele s-a întâlnit cu Suveranul Ordinului de Malta, în februarie, la Bruges, în Belgia, am reprezentat Familia Regală la Colegiul Europei, într-o manifestare dedicată României și Republicii Moldova, iar în martie am vizitat Principatul Monaco. În aprilie, Principesa Moștenitoare și cu mine am reprezentat Familia Regală a României la căsătoria Principelui Rudolf de Liechtenstein la Istanbul.

Este un mare motiv de mândrie și de bucurie, văzând țara noastră atât de prețuită și respectată prin persoana Regelui nostru. Nici unul dintre participanții la ceremonii nu are o vechime mai mare decât Regele României în evenimentele oficiale găzduite de Marea Britanie în secolul al XX-lea. Majestatea Sa a fost prezent la Încoronarea Regelui George al VI-lea, la Catedrala Westminster, în anul 1937, în calitate de Principe Moștenitor și reprezentant al Regatului României.

Prima ceremonie a avut loc la Castelul Windsor, în jurul prânzului și a reunit monarhii lumii. La ceremonie, Regele Mihai a fost însoțit de Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare. Au luat parte suverani din toate țările europene, din Asia și Africa, din toate colțurile lumii.

Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburg au întâmpinat pe Regele Mihai și Principesa Moștenitoare la Castelul Windsor la ora 13, în holul de onoare. A urmat un dejun oficial în Holul Sfântul Gheorghe al castelului.

Seara, la Palatul Buckingham, a avut loc cea de-a doua ceremonie a zilei. Altețele Lor Regale Principele de Wales și Ducesa de Cornwall au găzduit un dineu oficial în cinstea suveranilor lumii prezenți la Londra. Regele Mihai a participat la dineu însoțit de Principesa Moștenitoare.

Mâine, 19 mai, vor avea loc alte două ceremonii oficiale, la care vor participa Regele Mihai, Principesa Moștenitoare și cu mine, alături de Principesa Elena, Principele Nicolae și dl Alexander Philips Nixon. Voi reveni cu detalii mâine dimineață.

Prima vizită a unui monarh român în Marea Britanie a fost cea a Regelui Carol I, care a vizitat pe Regina Victoria, la Castelul Windsor, în anii 1890. Prima vizită de Stat a unui suveran român a avut loc în anul 1924, când Regele Ferdinand și Regina Maria au fost oaspeții Regelui George al V-lea și Regina Mary, la Palatul Buckingham.

31 comentarii

 1. andone viorica says:

  Dumnezeu sa fereasca casa regala de ganduri rele sa aiva o viata linistita si plina de bucurii

 2. Bună ziua!

  Mă numesc David Benedek și scriu lucrarea mea de licență cu titlul Bloguri ca instrumente de marketing în România. Aș vreau să cercetez despre tendințele de blog din România, despre blogosferă și cel mai mult, despre activitatea bloggerilor de marketing. Dacă aveți 3 minute și vreți să ajutați un pic, vă rog să vă completați chestionarul, iar dacă aveți prieteni bloggeri, puteți să le trimiteți și pentru ei. Mulțumesc frumos!

  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpkMlg1QnFhcTAyRzh2MWtlWDFMNlE6MQ

 3. Alexandru says:

  Maiestatea Sa Regele si Casa Regala a Romaniei ne reprezinta cu onoare si mandrie in intreaga lume! Traiasca Regele si Familia Regala a Romaniei!

 4. M D Stavar says:

  Majestate,sa ne traiti in Pace si Onor !
  Astept cu nerabdare ziua in care Va veni Regina Elisabeta a II-a sa va felicite pentru revenirea de facto in fruntea Regatului Romaniei !
  Felicitari Majestatii Sale,Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Irlandei de Nord cu ocazia Jubileului !

 5. Stefan says:

  Multa sanatate intregii familii regale a Romaniei! Am tot respectul pentru tot ce faceti pentru a reprezenta Romania printre tarile cu traditie in monarhie constitutionala. Astept cu nerabdare clipa, “fara a mai pierde timpul”, cand ne vom numara si noi, Romania, printre aceste tari.

 6. Cerasela Platz says:

  Sunt fericita pentru Inaltimile Voastre Regale !!!

 7. Adriana Mihaela Macsut si Stefan Grosu says:

  Alteta Voastra,
  Ii multumim Majestatii Sale Regele Mihai ca reprezinta cu onoare Romania la evenimente internationale. Consideram ca Majestatea Sa Regele Mihai este suveranul de drept al Romaniei si ne mandrim ca este respectat in lumea intreaga.
  Suntem totusi intristati pentru ca televiziunile de stiri vorbesc putin de asemenea evenimente regale.
  Multumim Altetei Sale Principele Radu de Romania ca ne ofera stiri in acest sens.
  Cu deosebita consideratie, Adriana Mihaela Macsut si Stefan Bak Grosu
  http://adymacsut.wordpress.com/2012/05/18/regele-mihai-invitat-jubileul-reginei-elisabeta-a-ii-a/
  http://stefanbakgrosu.wordpress.com/2012/05/18/regele-mihai-invitat-la-jubileul-reginei-elisabeta-a-ii-a/

 8. M.Panait says:

  Majestatea Sa Regele Mihai I ne da, si de aceasta data, o aura de maretie!Sa traiti Majestate!

 9. Gabriela Bucur says:

  VA MULTUMIM !Reprezentati ROMANIA!

 10. Tiberiu Toader says:

  Multumesc Majestate pentru calmul si linistea sufleteasca
  cu care Majestatea Voastra trece prin timp si spatiu.
  Multumesc pentru efortul depus zilnic de a reprezenta
  valorile neamului Romanesc chiar atunci cand soarta
  este crunta cu noi.
  Multumesc Majestate pentru “roll model-ul” pe care
  Majestatea Voastra n-il dati zi de zi.
  Cu deosebita admiratie, al Majestati Voastre devotat,
  Tiberiu Toader

 11. Comentarii pe Facebook (I) says:

  Don Coriolan Ciprian Muresan The group photograph attendees are (front row, left to right): the Emperor of Japan, the Queen of the Netherlands,the Queen of Denmark, the King of the Hellenes, the King of Romania, Queen Elizabeth II of Great Britain, the King of the Bulgarians, the Sultan of Brunei, the King of Sweden, the King of Swaziland, and Prince Hans-Adam II of Liechtenstein.
  The middle row (left to right): the Prince of Monaco, the Grand Duke of Luxembourg, the King of Lesotho, the King of the Belgians, the King of Norway, the Emir of Qatar, the King of Jordan, the King of Bahrain, and the Yang di-Pertuan Agong of Malaysia.
  The back row (left to right): Nasser Mohamed Al-Jaber Al-Sabah of Kuwait, the Crown Prince of Abu Dhabi, the Crown Prince of Yugoslavia, the King of Tonga, the Crown Prince of Thailand, Princess Lalla Meryem of Morocco and Prince Mohammed bin Nawaf bin Abdulaziz Al Saud of Saudi Arabia. 18 May 2012
  #
  Tudor Simota De asa ceva are nevoie Romania.RESPECT.Regele Mihai langa Regina in timp ce Imparatul Akihito este in margine.Viata lunga Regelui Mihai.
  #
  Nastase Dumitrescu Superba imagine…
  #
  Mara Jade Superb!!!
  #
  Delia Bogdan Memorabila fotografie!
  #
  Agnes Anastase Tot respectul
  #
  Simona C. Farcas Il nostro Re Mihai I, seduto alla destra della Regina d’Inghilterra Elisabetta II. Mi sento commossa di tanto orgoglio patriottico, ammirando il ruolo d’onore primario del nostro Sovrano tra le teste coronate del mondo. Lunga vita al Re Mihai I di Romania!
  14 hours ago · Like · 7
  Stefan Nicolae REGELE si PATRIA.
  #
  Adèla Stefanov Breathtaking!!!
  #
  Lacramioara Schuller Respect !
  #
  Teresa L. Jones I love the fact, that in a picture like this, you know they all were waiting on someone to smile or look at the camera. We are all one, we are all human.
  #
  Radu Jurca respekt!
  #
  Radu Jurca vedea-l-as si pe vreunul din presedintii nostrii acolo.
  #
  Traian Crainic Frumos! O poza ce ne inobileaza ca natiune, in rest traim aici si tot speram c-o fi mai bine!
  #
  Elena Marasescu asa imi doresc sa fiu reprezentata in lume. Doar in aceasta maniera ROMANIA ISI VA RECAPATA demnitatea.
  #
  Cristea Bogdan Teodor NIHIL SINE DEO!!!!!!!!!Alesul Lui Dumnezeu!!!
  #
  Sim Mann Making history…
  #
  Angel Bojenescu Traiasca Regele Mihai! as putea spune ceva mai mult?…
  #
  Ismeth Bactali ‎- O imagine superbă, stimă,consideraţiune şi respect pentru Regele Mihai şi pentru toţi de lângă M. S. v-a rămâne o imagine ISTORICĂ…
  #
  Ioana Hoch ce tablou! Eleganta,atitudine,demmnitate,SUPERB
  #
  Dorel MIhai Todoran unicul nostru rege te vrem inapoi
  #
  Nicolae-Ștefan Bogaciu Fotografia asta e magistrală. Atâtea minți luminate la un loc…
  #
  Alexandru Judeu Cu ce ocazie s-au intalnit?
  #
  Nicolaie Silviu De ce in Casa Regala a Romaniei nu are nimeni a se certa si a-si pune poalele in cap pentru a desemna persoana care sa participe la aceasta intalnire de la Palatul Windsor ?!
  De ce un presedinte ca T.Basescu care nu numai ca nu respecta pe Omul si pe fostul Sef al Statului Roman, pe MS Regele Mihai dar i-l si jigneste si-l insulta, de ce un presedinte care nu-si respecta Poporul prin votul caruia a ajuns la Cotroceni cu mandatul de a sluji cu loialitate acel Popor si Interesul National tine cu atita indarjire sa participe, sa reprezinte Romania la Bruxelles atunci cind atributiile sale Constitutionale nu ii permit si nu-l indreptatesc pentru acest rol ?!
  De ce expune Basescu Imaginea Romaniei si a Cetatenilor ei la un tratament umilitor din partea Sefilor de Guverne Europene care si-au dovedit si manifestat de atatea ori dispretul si desconsideratia fata de strict persoana lui T.Basescu dar care prin functia lui se rasfrangea si asupra Romaniei si a Cetatenilor ei ?!! Intrebari care trebuie sa ni le punem cu totii, sa gasim raspunsul corect si sa rezolvam aceste anomalii care stau la originea problemelor noastre ale tuturor !
  #
  Bogdan Seculici Un moment exceptional, maret! Monarhia constitutionala este forma legitima de conducere a Romaniei iar adevaratul sef de stat al tarii este Majestatea Sa Regele Mihai I! Republica a fost adusa in Romania de tancurile Armatei Rosii! Triasca Regele!
  #
  Bojan Starcevic Long live serbian king Alexander and all his royal relatives!
  #
  Viorel Ciripaniuc Regele ramane REGE
  #
  Citrea Dan Dumnezeule Mare,este chiar Regele Mihai și Regina Elisabeta a II-a !
  #
  Bercoci Lucian Dar din Spania nu participa nimeni ?
  #
  Gabriella Di Sant’Angelo Splendida poza !
  #
  Popa Doina Stefania Minunata imagine
  #
  Laura Postelnicescu Nice! The greatest of the greatest!
  #
  Emil Robert Mitrache Rex et Patria!Respect!!
  #
  Emil Robert Mitrache Ptr.Bercoci Lucian: Sunt oarece divergente intre cele doua case regale privind Gibraltarul;Am inteles ca Regina Sofia a declinat invitatia.
  #
  Radu Bob o parte dintre invitatii reginei sunt acuzati de catre tot felul de organizatii internationale, de incalcarea drepturilor omului si alte lucruri nu prea “ortodoxe” in tara din care provin
  #
  Radu Bob si atunci intrebarea este: Cat de mandru trebuie sa fie Regele Mihai ca face parte din cercul lor?!
  #
  Camelia Bogdan Doar e verisor cu Regina Elisabeta a-2-a a Marii Britanii.
  #
  Liana Dinescu Superb !
  #
  Ioana Paula asa da!!
  #
  Daniela Enescu Tot respectul! Sa ne traiască regele!
  #
  Magda Bulmaga Superba fotografie! Multa sanatate si viata lunga Maiestatii Sale, Regele Mihai!
  #
  Cristian Fifor http://www.facebook.com/notes/lilick-auftakt/semnati-petitia-pentru-sustinerea-zilei-de-10-mai-ca-sarbatoare-nationala/10150829500715963
  Semnati Petitia pentru sustinerea zilei de 10 Mai ca Sarbatoare Nationala.

  #
  Herciu Mihai O fi simpla coincidenta ca Regina Angliei este incadrata de Romania si Bulgaria ?, din atitea capete incoronate !
  #
  Liuba Turta Majestate, tot respectul !
  #
  Gabriel Mosor Mai, mai, dar unde este printzul Paul de Romania? Ce penibil esti basescule, de fapt cred ca ai fost dintotdeauna, sunt sigur!
  #
  Eli Kristin Harby someone have trouble with long feet;)
  #
  Adrian Sorodoc Asta DA. In sfarsit vad si eu o imagine pozitiva despre Romania
  #
  Bogdan Rusu traiasca Regele!

 12. Comentarii pe Facebook (II) says:

  Nastase Dumitrescu Ma mandresc cu Regele meu !
  #
  Goila Fericel-Rominski Vreau Romania Regat Constitutional!
  #
  David N. M. Garcia Your Royal Highness, I’m sure that very soon Romania will be a Constitucional Monarchy again. May the Lord bless His Majesty the King Michael and all of the Romanian Royal Familly.
  #
  Mihai Mike Micu Traiasca Regele!!!
  #
  Elena Alina Trăiască MS Regele !
  #
  Amalia Koszegi Ar trebui convocat un referendum pe tema MONARHIEI CONSTITUTIONALE.
  #
  Murgoci Simona Trăiască MS Regele!!!!
  #
  Danciu Angela right of Her Majesty the Queen of England, His Majesty King stands Romania, great, great honor
  #
  Stefan Nicolae TRAIASCA MAJESTATEA SA REGELE MIHAI I REGELE ROMANILOR.
  #
  Claudiu Adrian a dati seama cat de dureros este pentru Regele nostru sa fie acolo printre monarhii care sunt la putere si el nu? 🙁
  #
  Claudiu Adrian http://www.change.org/petitions/parlamentul-romaniei-schimbarea-formei-de-guvernament-in-romania-in-monarhie
  #
  Iordana Ferent Impresionant!
  #
  Craiu Daniel O fi vazut Baselu si protejatul lui “printul” Paul si o parte a clasei politice Romanesti aceste fotografii?Cred ca or sa doarma agitati .
  #
  Corneliu N. Vaida Traiasca Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei, in pace si onor!
  #
  Iulius Caesar NIHIL SINE DEO!
  #
  Tudusciuc Cristian Traiasca Regele!!!
  #
  Nicole Nicolle Traiasca Regele!
  #
  Viorica Gall Vive Le Roi Mihai du Roumanie !(ROMANIA)
  #
  Viorica Gall Vive The Quin Elisabeth !
  #
  Solomia Micicoi Este o onoare pentru noi că avem pe MJESTATEA SA încă în viată si ne reprejintă în străinătate si mai ales lîngă o mare personalitate cum a fost MAJETATEA SA REGINA ELISABETA sunt rude ,,dar nu cred că doar gradul de rudenie îl face asa onorat ci personalitatea MAJESTĂTI SALE .Dumezeu săl tină sănătos si pe REGINA ana pe care o respect pentru modestia dînsei ,,,multi ar trebui să învete ceva din atitudinea domniilor lor de respect si trăire
  #
  Mainea Maria ESTE ABSOLUT NORMALĂ ÎNTÂLNIREA CELOR DOI VERI REGALI : REGINA ELISABETA ȘI REGELE MIHAI .
  #
  Solomia Micicoi Am vrut să iscălesc si eu petitia postată pentru respectul istoriei care se va citi în camera deputatiilor dar nu am putut nu mi sa deschis spatiu de comentariu
  #
  Virgil Cosma Traiasca Regele Meu!
  #
  Oana Cornelia Ne bucuram ca MAJESTATEA REGELE MIHAI,,, ne reprezinta cu cinste tara si poporul… Model de urmat si pentru alti conducatori….Va multumim ..CU SANATATE SI BUCURII …FAMILIEI REGALE ALE ROMANIEI…DOAMNE AJUTA…

  #
  Mainea Maria Eu am văzut în aceste poze numai ceeace am vrut să văd : Regina Elisabeta a II-a a Angliei alături de vărul său regal , Regele Mihai I al Romaniei !
  #
  Mainea Maria Numai nenea Băse nu știe cine e Regele Mihai !
  #
  Nitu Georgiana stie doamna, stie! lasati! nu va enervati! Base e Presedinte nu Rege! nu din cauza Presedintelui suntem noi in halul asta! mai sunt si altii! nastase, vantu, mititelu, becali, vanghelie, ponta, antonescu, negoita, piedone,mazare, stefan, porumboiu, iliescu, hrebenciu, necolaeciuc, videanu, berceanu, blaga vacaroiu, lis, etc…daca doriti va mai pot enumera cateva sute! stiti care este problema? Regele nostru nu se ridica si nu s-a ridicat niciodata la inaltimea asteptarilor noastre! a fost slab si asa va ramane! degeaba ne amaram sufletul si timpul pe forumuri! si-a vazut de treaba iar pe noi ne-a lasat prada comunismului si dupa Revolutie neocomunismului lui iliescu! sa bucurat ca si-a recuperat macar o parte din avere in contiile in care noi ne judecam de 22 de ani pentru niste terenuri care au apartinut familiei si pe care securistii au pus laba! schimbarea societatii stimabila doamna sta in noi!
  #
  Craiu Daniel si totusi cineva strege din comentarile favorabile Casei Regale.
  #
  Catalina Gheorghiu Traiasca REGELE!
  #
  Stefan Lucian Traiasca Regele!
  #
  Birton Valentin Valentin TRAIASCA REGELE
  #
  Gabi Si Cristi Codrea Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe toti membrii familiei regale. Va asteptam si in Arizona…comunitatea romanilor este de aproape 100.000 de persoane.
  #
  Sorin Capota Monarhia ! cu cat mai repede ,cu atat mi binea
  #
  Valeria Mihailescu Am vazut pe Maiestatea sa regele ,si am indeplinit visul mamei mele ,care nu a mai apucat sa-l vada,
  #
  Adriana Popa Stimata doamna Nitu Georgiana , sunteti rupta de realitate !!!!!
  #
  Popa Constanta superb
  #
  Ingerashu Petru Monarhie Constituţională Română, TE IUUBEEEEEEEESSSCCCCCCCC…….
  #
  Cristina Ortinsky Este de ramarcat pozitia privilegiata a Majestatii Sale Regele Mihai I fata de Majestatea Sa Regina Elisabeta a Marii Britanii. Acolo este locul Romaniei ! Acolo unde se afla Regele Ei !
  #
  Irina Elena Voicu Romania sa redevina Regat! Vrem Rege nu pres
  #
  Cristi Iordache ‎1866-1947 Singura perioada de independenta, prosperitate si identitate nationala a poporului roman, de-a lungul istoriei.——————–Abdicarea Majestatii Sale, Regele Mihai I de Romania, a dus la declinul iremediabil al neamului romanesc si nimeni dinafara Casei Regale nu va putea reda stabilitatea socio-economica si mandria nationala, decat numai cei care au mai facut-o odata: CASA REGALA A ROMANIEI!
  #
  Lidia Iovescu Dumnezeu sa-l binecuvinteze!/God bless him !

 13. Roxana Soreanu says:

  Este o onoare sa fim reprezentati pe M.S Regele Mihai si de A.S. Principesa Margareta,si mi-as dori sa redevenim monarhie constitutionala pentru a ne recastiga prestigiul,pentru a redeveni o natiune demna,un popor unit,o tara al carei prestigiu sa nu mai fie manjit de cine stie cine, devenit presedinte de republica impusa cu forta de armata sovietica si a carei trecere prin functia respectiva sa faca mai mult sau mai putin rau…Tuturor membrilor Familiei Regale a Romaniei le dorec multa sanatate,viata lunga si ne doresc noua,romanilor,sa avem norocul si macar mintea cea de pe urma de a ne repune la locul ei demintatea pierduta,vietile ruinate de comunism si post-comunism,de a face ca istoria noastra,a romanilor,a Romaniei sa reintre pe fagasul ei firesc.De aceea ne trebuie monarihie,ne trebuie Regele Mihai,Principesa Margareta.Fara Majestatile Lor,suntem pierduti si ne vom recapata demnitatea si constiinta ca suntem un popor.Traisca M.S.Regele Mihai! traiasca A.S.R.Pincipesa Margareta!

 14. Roxana Soreanu says:

  Fara Majestatile Lor suntem pierduti si nu ne vom recapata demnitatea si constiinta ca suntem un popor.Traiasca M.S.Regele Mihai! traiasca A.S.Principesa Margareta!

 15. Constantin-Valeriu Trifan says:

  Sunt mandru cu Regele meu. Traiasca Regele Mihai, impreuna cu intreaga Casa Regala.

 16. M.B. says:

  Fără îndoială asistăm la unul dintre evenimentele mântuitoare ale istoriei!
  Emoția, bucuria și mândria ne umplu sufletele.

 17. Stelian Rotaru says:

  Doresc sa am aceasta fotografie in casa mea, alaturi cu altele cu Regele nostru.
  Traiasca Regele ! Nimic fara Dumnezeu !

 18. Cip says:

  Maiestatea Sa Regele Mihai merita un premiu Nobel ptr Pace. Care sunt formalitatile ptr ca preiubitul nostru rege sa fie printre nominalizari?

 19. Bogdan Brebenel says:

  Prima fotografie postata este fenomenala!
  Domine salvum fac Regem!

 20. […] noblesseetroyautes.com, citat de Mediafax, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a invitat reprezentantii monarhiilor […]

 21. claemi says:

  SA NE TRAITI MAIESTATE!DE CE NU FACETI CEVA CIND BINE VEDETI CUM TRAIESTE POPORUL DVS.?-TOTUSI SINTETI REGELE ROMANIEI,SI SINTEM MULTI CARE VA SUSTINEM,NUMAI SA FACETI PRIMUL PAS

 22. cobra says:

  M-aş bucura dacă autorul acestui articol, INDIFERENT CARE AR FI EL, ar respecta în totalitate limba română.
  Termenul jubileu este asociat cu aniversarea a 50 ani de la un eveniment, deci folosirea acestui termen pentru această situaţie este nefericită/nepotrivită.
  Şi nu e prima dată când se face o astfel de greşeală.
  http://www.romaniaregala.ro/jurnal/regele-mihai-onorat-la-londra/
  În dicţionarul greşelilor de limbă scris de academicianul Alexandru Graur este detaliat acest termen, cu etimologie şamd.
  Pe de altă parte, acesta este un substantiv comun şi trebuie scris aşa cum prevăd regulile limbii române. Greşeala aceasta (de a scrie un substantiv comun cu literă mare) este destul de frecventă pe acest blog şi nu are nici-o justificare. N-ar fi rău ca respectul faţă de români să cuprindă şi respectul faţă de limba română.

 23. V. F. says:

  Majestatea sa Regele Mihai si Alteta sa Principesa Margareta ne reprezinta cu cinste oriunde! Suntem mandri sa fim reprezentati de domniile lor!

 24. Cristina-Adriana Popescu says:

  Altete Regale,
  Tresaltam de bucurie, mai ales pentru ca Majestatea Sa Regele Mihai si Alteta Sa Principesa Mostenitoare Margareta nu ne parasesc, nu ne dojenesc niciodata, doar ne sprijina si ne recunosc valoarea atata cat a mai ramas. Sunt coborati din poveste

 25. […] [….] Este un mare motiv de mândrie și de bucurie, văzând țara noastră atât de prețuită și respectată prin persoana Regelui nostru. Nici unul dintre participanții la ceremonii nu are o vechime mai mare decât Regele României în evenimentele oficiale găzduite de Marea Britanie în secolul al XX-lea (1).” – Alteţa Sa Regală Principele Radu al României (“Regele Mihai la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a“) […]

 26. […] (Încoronarea Regelui George al VI-lea) și încheind cu nunta Principelui William în 2011 și Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a, în anul […]

 27. […] și-a sărbătorit Jubileul de Argint al domniei în 1977, Jubileul de Aur în 2002 și Jubileul de Diamant în 2012. La acesta din urmă, din partea Familiei Regale a României au participat Regele Mihai I, […]

 28. […] și-a sărbătorit Jubileul de Argint al domniei în 1977, Jubileul de Aur în 2002 și Jubileul de Diamant în 2012. La acesta din urmă, din partea Familiei Regale a României au participat Regele Mihai I, […]

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40811417
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate