Radu Călin Cristea, In Memoriam

Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu tristețe despre decesul domnului Radu Călin Cristea, eminent intelectual al zilelor noastre și unul dintre cei mai fideli și constanți susținători ai valorilor și principiilor Coroanei Române.

Critic literar, scriitor, eseist și jurnalist, Radu Călin Cristea s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani. De-a lungul anilor, el a semnat inegalabile eseuri închinate prezenței în societate a Regelui Mihai și, ulterior, a Majestății Sale Margareta.

Radu Călin Cristea este părintele spiritual al emisiunii „Ora Regelui”. Cu opt ani în urmă, el a fost cel care a inițiat și obținut crearea acestei emisiuni săptămânale la Televiziunea Națională.

În anul 2012, Regele Mihai I a conferit scriitorului Radu Călin Cristea Crucea Casei Regale a României.

Familia Regală transmite condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Dumnezeu sa ii vegheze vesnica odihna ! Ii purtam o imensa gratitudine pentru darul nepretuit pe care ni l-a facut noua, tuturor, prin crearea emisiunii saptamanale “Ora Regelui” – oaza noastra de bucurie, de istorie adevarata, de ‘intalnire’ virtuala cu Membrii Casei Regale a Romaniei (cei din trecut si cei de azi), fauritorii Romaniei Mari si cei care, si in prezent, trudesc la re-slefuirrea spiritului romanesc.

    Multumim, domnule Radu Caliin Cristea ! Prin ceea ce ati realizat, sunteti deja un nemuritor.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 33987290
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate