Principesa Maria, vizită la Scoala Gimnazială „Mircea Sântimbreanu”

Marți, 29 ianuarie 2019, Alteta Sa Regală Principesa Maria a vizitat Școala Gimnazială nr. 139 „Mircea Sântimbreanu” din București.

Aici, Principesa Maria s-a întâlnit cu elevii şi profesorii participanţi în cadrul programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare, desfășurat de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, dar şi din alte unităţi de învăţământ din sectorul 5 înscrişi în cadrul proiectului de protejare a mediului.

Echipa școlii  gimnaziale „Mircea Sântimbreanu” a impresionat pe Alteța Sa Regală prin nivelul constant de performanță, obținând premii la toate edițiile la care a participat în decursul celor cinci ani de implicare în proiectele RoRec.

În anul 2015, Principesa Maria a acordat Înaltul Patronaj programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare, desfășurat de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

3 comentarii

  1. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

    TOATA ADMIRATIA !

  2. Diana Lucia Zotescu

    Felicitari, Alteta Voastra, pentru implicarea constanta in proiecte atat de importante. Ecologia si reciclarea merg mana in mana, si de ele depind viitorul planetei noastre si viata noastra pe acest pamant.

  3. Pingback: LE ATTIVITA’ DELLA SETTIMANA DI MARIA DI ROMANIA – Croce Reale

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27419691
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate