Ora Regelui CCCXXVII

Sâmbătă, 2 februarie 2019, Televiziunea Română a transmis a trei sute douăzeci și șaptea ediție a emisiunii “Ora Regelui”.

Redifuzarea ediției din 6 octombrie 2018

Sumarul:

“Ora Regelui” vă conduce în această ediție în Portugalia, ţara de care suntem apropiaţi nu doar datorită limbii latine, ci şi Regelui Ferdinand Întregitorul, care a fost pe jumătate portughez. Mama suveranului României a fost fiică a Regilor Portugaliei.

Alteţa Sa Regală Principele Radu a reprezentat-o pe Majestatea Sa Custodele Coroanei în vizitele din Lisabona, Batalha, Sintra şi Estoril.  Alteţa Sa Regală a fost însoţit de o delegaţie din care au făcut parte ministrul Educatiei Naționale, preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor, preşedintele Institutului Cultural Român şi rectori ai 20 de universităţi din România. Au fost vizitate mai multe instituţii reprezentative – Parlamentul, Ministerul Științei, Tehnologiei și Învățământului din Portugalia, Crucea Roşie portugheză, Institutul Universitar Militar, Comitetul Olimpic şi cel Paralimpic. S-au încheiat acorduri care vizează viitoare colaborări între cele două state, în mai multe domenii.

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Camelia Csiki

3 comentarii

 1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

  Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

 2. Viorica Mwais

  O editie de exceptie!
  Va multumim!

 3. Diana Lucia Zotescu

  O vizita densa in evenimente, intalniri si incheieri de acorduri bilaterale de cel mai inalt nivel, cu benefice consecinte viitoare pentru Romania si Portugalia. Familia Regala a Romaniei, Majestatea Sa, Alteta Sa Regala Principele Consort si, de altfel, toti membrii Familiei noastre Regale, sunt cei mai legitimi si mai eficienti emisari ai intereselor tarii noastre. Recunostinta, loialitate si credinta in valorile Coroanei si Monarhiei !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 24287835
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate