Principesa Maria, vizită la Cluj-Napoca

Miercuri, 12 decembrie 2018, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat municipiul Cluj-Napoca.

Vizita a început la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, unde au fost lansate trei recente apariții de la Editura Curtea Veche: volumul “Maria. Portretul unei Regine”, volumul “Margareta. Portretul Reginei” și Calendarul Regal 2019.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul  dl. Lucian Nastasă Kovacs, director al Muzeului de Artă, șeful Catedrei de Istorie a Universității Babeș Bolyai și jurnalistul Claudiu Pădurean.

În continuarea vizitei, la invitația domnului Fady Chreih, directorul general al Rețelei de Sănătate Regina Maria, Alteța Sa Regală a participat la inaugurarea primului spital privat cu servicii integrate din Cluj.

Spitalul oferă clujenilor și locuitorilor din regiune o gamă complexă de specialități medicale: ginecologie, chirurgie generală, ortopedie, precum și servicii de imagistică, laborator integrat de analize medicale și cameră de gardă. Echipa întregului campus medical Regina Maria, Cluj, numără 423 de angajați, din care 184 sunt cadre medicale.

La inaugurarea spitaluli au luat cuvântul dl Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, dl Fady Chreih – CEO Rețeau de Sănătate Regina Maria, dna Diana Loreta Păun, consilier de Stat – Administrația Prezidențială și prof. univ. dr. Constantin Ciuce – director medical al Spitalului Regina Maria din Cluj.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Alteta Voastra, ma bucur mult ca vizitati cu excelenete rezultate si orasul meu de suflet, Clujul meu iubit unde, alaturi de o mare parte a familiei mele, m-am format profesional la marea Universitate “Babes-Bolyai”. Clujul si clujeni Va iubesc si sunt, cu siguranta, mandri sa Va aiba ca oaspete.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50899027
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate