Duatlonul Regal Invictus, Curtea de Argeș 2018

Principesa Maria a fost prezenta sâmbătă, 10 noiembrie 2018, la Curtea de Argeș, pentru a da startul competiției sportive ,,Duatlonul Regal Invictus”.

Alteța Sa Regală a dat startul competiției pentru copii, la cros și mers pe bicicletă. Competitia este o inițiativă de Asociației Voluntarilor Invictus din România și se desfașoară pentru al  doilea an consecutiv, la Curtea de Argeș. La organizarea evenimentului și-a dat concursul primăria municipiului Curtea de Argeș. Asociația Voluntarilor Invictus se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu.

După participarea la duatlon, Alteța Sa Regală s-a oprit pentru a aprinde o lumânare și a depune câte un buchet de flori la mormântul Regelui Mihai I și cel al Reginei Ana.

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    ”Esenţa fericirii este sănătatea, iar a sănătăţii e mişcarea ,” pentru că ” sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea.”
    Stimă şi consideraţie pentru Familia Regală a României care, întotdeauna a susţinut şi promovat principii şi valori , binele şi adevărul, condiţii necesare şi esenţiale ale vieţii sociale !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51241278
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate