Mesajul Majestății Sale către români

8 comentarii

 1. Liliana Sora

  ”Esenţa fericirii este sănătatea, iar a sănătăţii e mişcarea ,” pentru că ” sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea.”
  Stimă şi consideraţie pentru Familia Regală a României care, întotdeauna a susţinut şi promovat principii şi valori , binele şi adevărul, condiţii necesare şi esenţiale ale vieţii sociale !

 2. Liliana Sora

  Ne înclinăm cu respect şi recunoştinţă în faţa istoriei, în faţa trecutului… , în faţa Familiei Regale a României, care susţine valorile fundamentale ale democraţiei şi aduce credibilitate, stabilitate şi eficacitate prin prezenţa ei , oriunde în ţară şi în lume !

 3. Ioana Bogdan Cataniciu

  Minunate cuvinte, Majestate!
  Din pacate poporul acesta intarzie sa-si scoata ochelarii negrii ( de table) pusi de comunisti….
  POATE NE AJUTA DUMNEZEU !

 4. Renato Barreto Mayr

  MONARQUIA A PARTIR DE HOJE !!!
  VIVA A ROMÊNIA !!!

 5. Pingback: Regina Margareta: Străbunicii mei au fost norocoşi să domnească peste românii care au sacrificat totul pentru Unire. | Monarhia Salvează România

 6. Diana Lucia Zotescu

  Un astfel de mesaj de la Majestatea Sa Margareta construieste trepte de emulatie sufleteasca, mandrie nationala si elan de viitor pentru natiunea romana. Fie ca, insufletiti de aceste inalte idealuri si sentimente, natiunea romana sa implineasca si dezideratul nostru cel mai scump, readucerea Monarhiei ca forma statala si a Coroanei romane pe sfantul nostru steag.

 7. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  MAJESTATEA SA CUSTODELE COROANEI A TRANSMIS CATRE POPOR UN FRUMOS SI INALTATOR MESAJ CU OCAZIA INCHEIERII PRIMULUI RAZBOI MONDIAL SI SALVAREA FIINTEI NATIONALE CU SACRIFICII IMENSE, CARE NU TREBUIE SA FIE UITATE, CI SA RAMANA PE VECI IN MEMORIA SI RESPECTUL NOSTRU !
  SPRE DEOSEBIRE DE OCCIDENTUL EUROPEI, ROMANII AU TERMINAT RAZBOIUL, DUPA PAREREA MEA, LA 22 NOIEMBRIE 1919, CAND TRUPELE ROMANE DE OCUPATIE A UNGARIEI TREC TISA INAPOI, CATRE TARA !
  DUMNEZEU SA OCROTEASCA ROMANIA SI FAMILIA REGALA !
  ROMANIA ESTE ETERNA SI LA FEL TREBUIE SA FIE SI DINASTIA !

 8. C

  Poate ar fi util ca secretariatul să reevalueze măsura în care apelativul Majestate trebuie utilizat, în scris, în dreptul semnăturii. Regele nu l-a folosit niciodată, căci mesajele Sale se încheiau cu formula Mihai I. Este de dorit ca şi mesajele Majestăţii Sale să fie semnate în dreptul doar a titlului: prin urmare, Margareta, Custodele Coroanei

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26136568
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate