Principele Nicolae, la Salonul Calului

Duminică, 7 iunie 2015, Alteța Sa Regală Principele Nicolae a participat, la clubul de echitație Equestria din Snagov, Tâncăbești, la Etapa a doua a Salonului Calului.

Cu această ocazie, Alteța Sa Regală a înmânat Trofeul Jockey Club câștigătorului Probei de nivel B la concursul național de sărituri peste obstacole Circuitul Salonul Calului. Trofeul i-a revenit domnului Ionuț Ursache și calului SPACEHOPPER.

Etapa a doua a concursului național de sărituri peste obstacole Circuitul Salonul Calului s-a desfășurat, în zilele de 5-7 iunie 2015, la Clubul de echitație Equestria din Snagov, Tâncăbești.

Salonul Calului se află la cea de-a patra ediție și a primit, în anul 2014, Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Nicolae.

La cea de-a doua Etapă a Circuitului s-au înscris peste 150 de cai și 75 de călăreți de la cele mai bune cluburi de echitație din România. Sportivii au evoluat în probe de sărituri peste obstacole de diferite niveluri de dificultate destinate atât amatorilor și debutanților, cât, mai ales, călăreților profesioniști.

Pornind de la probele de nivel E, considerate cele mai ușoare, până la nivelul B, cu gradul cel mai complex de dificultate, publicul a asistat la desfășurarea unui bogat spectacol ecvestru ce a cuprins probe cu baraj la cronometru, probe de forță dar și probe organizate în premieră în România, precum Equestria Masters.

Foto Jockey Club, Equestria 

 

5 comentarii

 1. Comentarii pe Facebook says:

  Koraz Carmen Beautiful….
  #
  Luchian Consuela Noblete…
  #
  Klarika Budai Ce frumos !!
  #
  Doina Gina NOBLETEA …DIN LUCRURI SIMPLE!…
  #
  Cornitescu Crist Exceptional!

 2. ionela stanescu says:

  Prin aceste imagini vedem frumusetea prietenie dintre cai si un print!

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Echitatia si Regalitatea – o simbioza istorica indeobste cunoscuta ce se merita continuata. Regii nostri sunt prin traditie iubitori ai calului – de lupta, de sport, de ceremonie, de spectacol. Prezenta Altetei Sale Regale Principelui Nicolae vine sa dea un plus de sens si sa continue aceasta frumoasa traditie, unde nobletea omului se intalneste cu nobletea prietenului sau patruped, fara de care nu se poate concepe o ceremonie regala.

 4. SECRIERU IOAN says:

  ACTIVITĂTI ALE CASEI REGALE AVEM AICI IMAGINI SUPERBE, SPLENDID

 5. dolly says:

  azi in ziaua inmormantari REGINEI ANA am fost inpresonata ,multumita si cu speranta in suflet ca prezenta ALTETEI SALE REGALE Principelui Nicolae [pentru Romani ] va fi o przenta active ..Sant alaturi cu inteaga familie de suferinta FAMILIEI REGALE

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30268985
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate