Principesa Maria, vizită în municipiul Cluj-Napoca

În zilele de 5-6 iunie 2015, Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a vizitat municipiul Cluj-Napoca.

Vineri, 5 iunie 2015, Alteța Sa Regală a vizitat Fabrica de cosmetice Farmec. Principesa Maria a întâlnit, cu această ocazie, echipa care lucrează în laboratoarele Farmec și a fost impresionată de Centrul de Frumusețe, precum și de liniile de producție moderne ale companiei.

În cursul aceleiași zile, Principesa Maria a luat parte, la Casa TIFF, la o dezbatere, care a avut ca scop prezentarea participanților la programul „10 pentru Film”, desfășurat în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Programul „10 pentru film” prezintă anual, cu ocazia Zilelor Filmului Românesc, zece dintre cei mai talentaţi actori de pe scenele din ţară, atât profesioniştilor din lumea filmului, cât şi publicului. Programul îşi propune să promoveze figuri noi în filmul românesc, îndeosebi actori care s-au remarcat în teatru, dar care nu au avut până acum şansa afirmării în cinema-ul românesc.

Sâmbătă, 5 iunie 2015, Alteța Sa Regală Principesa Maria a participat, la Teatrul Național din Cluj, la gala Festivalului Internațional de Film Transilvania. Cu acest prilej, Principesa Maria a oferit, din partea companiei Farmec, premiul pentru cea mai bună regie, care a revenit filmului „The Lesson / Urok”, regizat de Kristina Grozeva și Petar Valchanov (Bulgaria-Grecia).

Festivalul Internaţional de Film Transilvania este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înfiinţat în 2002, este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România. TIFF îşi propune promovarea artei cinematografice, prezentarea celor mai importante filme ale momentului, după criterii ce țin de originalitatea subiectelor şi forţa imaginilor.

 

3 comentarii

  1. vladut mihaela says:

    Ii multumim Altetei Sale Regale Principesa Maria pentru implicarea sa tot mai activa in activitatile poporului roman de care se simte atrasa .

  2. Mara Sima says:

    Distinsa, frumoasa si eleganta, ASR Principesa Maria a Romaniei., cucereste inimile clujenilor. Sa ne traiti, Alteta !

  3. Ionut Predoiu says:

    Adevarat !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30645865
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate