Președintele Parlamentului Moldovei la Palatul Elisabeta

Luni, 13 iunie 2016, Custodele Coroanei române a primit la Palatul Elisabeta vizita Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Excelența Sa domnul Andrian Candu.

Este prima vizită a Președintelui Parlamentului Moldovei la Palatul Elisabeta. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au fost oaspeții Președintelui Parlamentului Moldovei în repetate rânduri, la Chișinău.

Custodele Coroanei și Președintele Parlamentului au discutat despre modalitățile curente și proiectele prin care Familia Regală sprijină eforturile Republicii Moldova pentru integrarea în Uniunea Europeană.

Cu câteva luni în urmă, într-o scrisoare adresată Regelui Mihai I, Președintele Republicii Moldova, Excelența Sa domnul Nicolae Timofti, mulțumea Majestății Sale pentru pozițiile ferme pe care le-a luat pe calea susținerii integrării europene a Republicii Moldova, pe care speră că “oamenii politici de la Chișinău vor reuși să o facă spre binele țării noastre”.

 

Fotografii de Daniel Angelescu.

5 comentarii

 1. Gabriela Bucur says:

  RESPECT, RESPECT , RESPECT!

 2. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  CA INTOTDEAUNA, ADMIRATIE PENTRU FAMILIA REGALA A ROMANIEI !
  FAMILIA REGALA A ROMANIEI, PRIN CALITATEA PE CARE O ARE DE A FI DEASUPRA POLITICII, REZOLVA PROBLEME PE CARE ORGANELE DE STAT ROMANE NU LE-AU REZOLVAT !

 3. Cristian Sandu says:

  Casa Regala este singura institutie din Romania care arata ce inseamna o politica externa inteleapta!

 4. Bravissima! Nihil sine Deo!

 5. […] Peleș, în august 2016, pe președintele Parlamentului Andrian Candu la Palatul Elisabeta (iunie 2016, martie 2018, octombrie 2018) și pe președintele Parlamentului Igor Grosu la Palatul Elisabeta […]

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47229671
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate