Placheta de Recunoștință Henry Dunant pentru Majestatea Sa

Crucea Roșie a Franței a conferit Majestății Sale Custodele Coroanei “Placheta de Recunoștință Henry Dunant”. Distincția a fost acordată la 11 iunie 2019 și a sosit la Palatul Elisabeta însoțită de scrisoarea de conferire, semnată de profesorul Jean-Jacques Eledjam, președintele Crucii Roșii Franceze.

4 comentarii

 1. Liliana Sora

  “Inimile mari şi generoase, sufletele pline de un patriotism cald şi inălţător se pot asemana cu un templu, unde pentru veşnicie trebuie să ardem candela recunoştinţei. ” Stimă şi consideraţie, admiraţie şi respect pentru MS Margareta, Custodele Coroanei, căreia simplitatea şi omenia îi dezvăluie un suflet frumos !

 2. Multa sanatate si putere de munca.

  Multa sanatate si putere de munca.

 3. Georgeta Blebea

  Mulțumim că existați

 4. Diana Lucia Zotescu

  Faptul ca Majestatea Sa Margareta conduce destinele Societatii Romane de Cruce Rosie – asa cum au facut toate Reginele Romaniei – este factorul determinant al activitatii deosebite al acestei organizatii, aducand-o la nivelul la care sa bine-merite inaltele distinctii internationale primite – precum cea din Franta – si sa reprezinte un reazim solid al a celorlalte institutii ce au menirea de a sari in ajutorarea populatiei in caz de nevoie sau de calamitate.

  Recunostinta Majestatii Sale Reginei pentru permanenta si energica implicare in conducerea SRCR !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26616609
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate