Palatul Regal, 18 ianuarie 2020

Tronos, grupul psaltic al Catedralei Patriarhale, și Muzica Reprezentativă a Armatei au ținut să fie alături de Majestatea Sa și să-i ureze la mulți ani, în seara de 18 ianuarie 2020.

Sărbătorirea celor 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale s-a încheiat la Palatul Regal. Români din țară și din Republica Moldova, reprezentând instituții ale Statului și organizații, precum și personalități din toate domeniile vieții românești s-au reunit în Sufrageria Regală pentru a lua parte la încheierea sărbătorii.

Majestatea Sa și Principele Radu, alături de ceilalți membri ai Familiei Regale și de invitații prezenți, s-au bucurat de remarcabilul recital al muzicienilor Bisericii și Armatei și au gustat din bucatele tradiționale, alături de vinurile alese deopotrivă din România și din Republica Moldova. Au fost prezenți membri ai Corpului Diplomatic acreditat la București.

       ©Cristian Coposesc ©Daniel Angelescu

2 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu says:

  O splendida incheiere de rang regal la seara de vis a Jubileului celor 30 de ani de prezenta permanenta in tara Sa, Romania, a Majestatii Sale Margareta.

  LA MULTI ANI, MAJESTATE !

  NIHIL SINE DEO !

 2. Diana Lucia Zotescu says:

  Catre Secretariatul Regal:

  Va rog sa le transmiteti celor de la Televiziunea Romana sa modifice informatia de pe burtiera unde, in locul numelui domnului Andrew Popper (cel intervievat), apare in mod eronat cel al doctorului Mircea Penescu.

  Multumesc.

  Diana Zotescu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50974485
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate