Ora Regelui LXXIII

Sâmbătă, 28 decembrie 2013, la ora 13, TVR1 a transmis a șaptezeci și treia ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Program special de Anul Nou, realizat de Bogdan Șerban-Iancu.

Ora Regelui LXXIII poate fi vizionată pe Internet la adresa http://www.tvrplus.ro//editie-ora-regelui-169025.

Sumarul:

– Aniversarea Majestății Sale Regelui Mihai la Palatul Elisabeta. În ziua de 8 noiembrie, peste 5,000 de oameni și-au întâmpinat Suveranul în grădina devenită neîncăpătoare a Reședinței Regale. Majestatea Sa Regele Mihai nu i-a uitat nici pe politicienii care au în mâini destinele Țării. În onoarea lor, Sala Regilor a Palatului Elisabeta a fost amenajată pentru un dejun oficial. Un alt dejun a fost oferit membrilor societății civile. Unul dintre invitații Majestății Sale a fost Lascăr Zamfirescu, fost coleg de școală al Regelui Mihai.
– Fragment din filmul „Regele Mihai I al României”, realizator Camelia Csiki – premiul pentru documentar istoric APTR (2011). Documentarul își propune să explice problema abdicării forțate a Regelui Mihai, dar și a actului de la 23 August. Este un film biografic, cu multe mărturii, dovezi și imagini de arhivă unicat.
– Opinii a trei personalități ale vieții publice românești, invitate anul acesta in emisiunea “Ora Regelui”: Bogdan Teodorescu, Emil Hurezeanu și Liviu Mihaiu.
– Mesajul de Crăciun al Majestății Sale.
– La Savârșin, Crăciunul fără Regele Mihai și fără Familia Regală a devenit de neconceput – o tradiție reînnodată.

Producător Lidia Voicu
Realizator Bogdan Şerban-Iancu

4 comentarii

 1. Comentarii pe Facebook (I) says:

  Simi Iuli Nimic fara Dumnezeu!!!
  #
  Rodymary Bodnar nihil sine deo…
  #
  Cezar Amariutei
  #
  Runceanu Gheorghe NIHIL SINE DEO — NIHIL SINE REX !
  #
  Dorel Vezeteu Adevaratul Drapel al ROMANIEI!
  #
  Irinel Mazilu Nu am nimic impotriva monarhiei. Problema este aceasta asa zisa “casa regala a romaniei” care practic nu mai exista din diferite motive, istorice si politice. Una este sa sustii o idee si una este sa sustii o forma fara fond. Aceasta forma fara fond costa Statul Roman si Poporul Roman anual milioane de euro. Practic Poporul Roman plateste anual ptr 2 forme de guvernamant, una oficiala care este Republica si una neoficiala care este Monarhia. Intrebarea este De Ce? Romania nu are nevoie de asa ceva.
  #
  Liliana Sora Acești tineri sunt viitorul nostru , cu drapelul nostru, cu REGELE nostru , cu demnitatea și identitatea noastră de români adevărați. Trăiască Regele ! Trăiască Monarhia !
  #

 2. Comentarii pe Facebook (II) says:

  Francesco Di Marco Asa sà ne ajute Dumnezeu, ca sà intràm si noi ìn rìndul lumii civilizate si de bunà credintzà.See Translation
  #
  Ileana Preda Traiasca MS Regele Mihai I al Romaniei!
  #

 3. Cornel Jurju says:

  O emisiune excelenta! Sambata de sambata “Ora Regelui” prefigureaza in fata publicului o Romanie in care cred ca as gasi motive de mandrie, ca sa citez mesajul de sarbatori a Majestatii Sale Regele. Ii laud si le admir curajul celor care fac emisiunea. La Multi Ani!

 4. Felicitări realizatorilor, producătorilor și Televiziunii Naționale pentru această ediție de final de an a emisiunii ORA REGELUI! Cu adevărat, izbutită. Tuturor acelora care iubesc România, un An Nou cu sănătate și împliniri, an care să apropie momentul revenirii la tradiția monarhică a neamului nostru! Trăiască Regele Mihai I al României! Nihil sine Deo!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50269685
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate