Regele a luat parte la slujba de Crăciun

Majestatea Sa a asistat la slujba de la biserica ortodoxă din Săvârșin, în prima zi de Crăciun, 25 decembrie 2013. Alături de Regele Mihai au fost Principesa Moștenitoare, Principele Radu, Principesa Elena și Principele Nicolae. Familia Regală participă aproape în fiecare an la slujba de Crăciun oficiată la biserica din Săvârșin. În unii ani, Familia Regală alege să ia parte la slujba de Crăciun din orașe precum Timișoara (cum a fost cazul anului 2008) sau Alba Iulia (în anul 2010).

Parohul bisericii a oferit la sfârșitul slujbei Majestății Sale prescură și vin, iar copiii din localitate au cântat colinde și au primit daruri de la Moș Crăciun.

Știre Digi 24 TV

 

15 comentarii

 1. LA MULTI ANI ,MAJESTATE !Sarbatori binecuvantate CASEI REGALE A ROMANIEI!

 2. Constantin-Valeriu Trifan says:

  Sa-i multumim bunului Dumnezeu pentru darul minunat de a-L avea printre noi pe Regele Nostru.
  La Multi Ani Familiei regale a Romaniei!

 3. Ene St. Mihai says:

  La multi ani!

 4. Comentarii pe Facebook (I) says:

  Cristina Balanescu Slava Domnului ca a fost posibil si in acest an! Multa sanatate, la multi ani!
  #
  Ileana Dumitrescu Doamne, cata eleganta, bun simt, suflet mare intruchipeaza acest OM! Sa fiti sanatos Majestate!
  #
  Silvia Voinea TRAIASCA REGELE IN PACE SI ONOR !LA MUUUUULTI ANI CU SANATATE !!!
  #
  LiviuMonica Mircea
  La mulți ani!
  #
  Rotaru Camelia LA MULȚI ANI!
  #
  Barbu Maria An Nou fericit,Majestatea Voastra!
  #
  Rizea-manea Marius Demnitate ,Onoare ,Credinta
  #
  Doina Marin LA MULTI ANI!
  #
  Vilciag Florin Romania are nevoie de Majestatea Sa,onoarea,demnitatea,respectul,credinta,vor dispare fara Domnia Sa.La multi ani cu sanatate familiei Regale a Romaniei !.
  #
  Dana Bran sanatate si sarbatori fericite intregii familii!
  #
  Doina Marin LA MULTI ANI!
  #
  Mihai Ene La multi ani!
  #
  Venika Ro ❤
  #
  Nela Martin La multi ani 2014! Traiasca MS Regele Mihai I al României! Traiasca Famlia Regala a României!
  #
  Liliana Sora Am învățat despre trecut la istorie, dar trăiesc în prezent și am aflat și cunoscut adevărul despre trecut. De aceea, îmi doresc un prezent și viitor al regalității, în care cu cinste și demnitate, cu tot ce înnobilează frumos sufletul și caracterul unui om, să spun cu mândrie că sunt româncă. Simbol al celor mai înalte virtuți și valori , Majestatea Sa Regele Mihai, și întreaga Familia Regală, se bucură de tot respectul, admirația , prețuirea și încredera fiind garantul liniștii și bunăstării noastre. La mulți ani Majestate ! La mulți ani Familiei Regale ! Trăiască Regele ! Așa să ne ajute Dumnezeu !
  #
  Jill Lion Long Live Mihai King of Romania!
  #
  Constantin Pastragus Este bine dar ce folos. Poporu-i ignorant.Pacat, mare pacat.
  #
  Alina Bondoc Traiasca Regele!! p.s. Nu este ignorat, multi il iubim si il respectam! Cu toata afectiunea, ganduri bune in noul an. Este o adevarata onoare sa va stim alaturi de noi, poporul dvs.
  #
  Sanda Florentina Popa “Ora regelui” de astazi a fost absolut impresionant !! Felicitari Bogdan Serban Iancu ! Si…TRAIASCA REGELE MIHAI !!
  #
  Zaharia Monica Traiasca Regele Nostru, Regele Mihai!! La multi Ani Majestate!
  #
  Runceanu Gheorghe IUBIRE SI RESPECT REGELUI NOSTRU !
  #
  Angela Spencer TRAIASCA REGELE !!! LA MULTI ANI SI SANATATE !!!
  #
  Ionita Lina Cat de mult mi-ar placea sa avem un conducator de tara asa cum este Principele Radu,inteligent,fin,deosebit ! La multi ani pentru intreaga casa Regala !
  #
  Barbu Maria La multi ani,Majestate!
  #
  Zuav Elena Sarbatori cu sanatate,pace si bucurie!
  #
  Marius Varan Pai este capul Bisericii Ortodoxe Romane de la Incoronare.Ce atata tevatura?
  #
  Florina Ninel Vizinteanu Regele Mihai este ultimul monarh incoronat in ritul bizantin, ca un demn continuator al Sfantului Imparat Constantin cel Mare.
  #
  Ion Cristinel Ponta nu.
  #
  Theodorescu Mihaela La multi ani MAJESTATE! Sarbatori fericite alaturi de poporul tau pe care-l iubesti si care te iubeste din tot sufletul!
  #
  Adriano Tiberio Passossaraiva sarbatori fericite intregii famili regale -traiasca monarhia constitutionala sper ca a venit timpul caci partidele se “bat”precum curcile pe postul de presedinte,TRAIASCA REGELE MIHAI
  #
  Silvia Cristoiu LA MULTI ANI CASEI REGALE !

 5. Mitica Cristescu says:

  Umil va urez Craciun fericit,multa sanatate si putere,iar viata sa va fie numai Soare si bucurie,iubirea mea pentru monarhie este in singe de la bunici si strabunici,raminind o istorie vie,La Multi Ani Excelenta,Craciun Fericit…Traiasca Romania…

 6. Comentarii pe Facebook (II) says:

  Nela Martin Imagine de exceptie! Minunata! traiasca MS Regele Mihai I al României!
  #
  Bombonica Alexandrescu Eu mi-as dori ca toti, dar absolut toti sa-l iubim pe Majestatea Sa Regele Mihai pentru bunatatea care o emana si pentru faptul ca iubeste acest popor ca nimeni altul! Sa traiesti Maiestate!
  #
  Doina Marin LA MULTI ANI!
  #
  Toni Ro Pe …scurt….fara,presedinti…si istoria nu o sa o ia …nimeni
  #
  Toni Ro I am vazut personal pe ambii monarhi…nu am cuvinte,traiasca REGELE
  #

 7. Marcel Dicu says:

  CRACIUN;;;;;;;FERICIT ;;;;ALATURI;;;;DE ;;TARA ROMANEASCA ;;;; ( SPERANTA ;;;ROMANILOR;;)

 8. Dana Craciun says:

  Sarbatori fericite cu multa sanatate si bucurii! Un an nou fericit!

 9. Florin Stiu says:

  Din Avrig jud Sibiu uram intregii Case Regale a Romaniei sanatate fericire si Dumnezeu sa ne ajute tuturor!

 10. Cornelia Corbeanu says:

  Craciun binecuvantat, Majestate! Dumnezeu sa ne ajute!

 11. Cristina Manea says:

  Craciun binecuvantat si cu sanatate Majestatilor Lor Regele Mihai si Regina Ana, precum si Altetelor Lor Regale! Va iubim din suflet!

 12. Titus Berinde says:

  Sa ne amintim marturisirea si indemnul Regelui, din”Convorbiri cu Mihai I al Romaniei” la inceputul anului 1990 la Versoix :”Cine isi pierde credinta chiar daca se afla pe vapor, e ca si cand si-ar pierde busola. Se rataceste. Daca nu te lasi condus de Dumnezeu, esti sortit sa fi condus de catre tirani. Ma gandesc uneori ca, dupa primul razboi mondial, mai mult decat oricand pana atunci, dovezile de credinta ale europenilor incepusera sa scada si ca asa a fost posibila ascensiunea unor dictatori ca Mussolini sau Hitler. Dupa cel de-al doilea razboi,inmultirea dictatorilor a aratat ca necredinta s-a raspandit ca o molima si ca de aceea oamenii au fost lasati in intuneric, pe mina unor tirani. Un credincios nu se teme. Si acolo unde nu este teama, nu este nici tiranie.”Astazi, constatam cit de dureros este timpul care a trecut sub valuri de minciuna , dezinformare, demagogie si disimularea democratiei. Dureos de mult timp am irosit ! Desi am avut in toti acesti ani de postcomunism, libertatea castigata cu jertfa tinerilor eroi ai Revolutiei din Decembrie 1989, tineri care prin sacrificiul si curajul lor sfant, au “inlaturat o tiranie cu efect distrugator asupra fiintei natiunii”, totusi noi romanii nu am reusit sa intelegem inca si sa urmam cu fidelitate indemnul Regelui Nostru Mihai I al Romaniei :”DREPTATEA ESTE TOTUNA CU ADEVARUL” Referitor la acest indemn Parintele Matei Boila are aceeasi educativa si crestineasca intelegere marturisindu-ne :”Isus ne indeamna sa fim curajosi, sa indraznim, aproape cu aceeasi insistenta cu care ne indeamna sa credem. Curajul sfant la care ne indeamna Isus este, fata de curajul obisnuit, in acelasi raport cu natura fata de supranatura. Curajul sfant se grefeaza pe aceeasi realitate psihologica precum curajul natural, si totusi este infinit de departe de el, infinit deasupra lui. Curajul sfant presupune credinta si este si el un efect al harului, ramanand totusi dependent de vointa noastra. Indraznim, urmand indemnul lui Isus, pentru ca avem credinta ca ceea ce riscam este nimic in comparatie cu ceea ce obtinem. Intotdeauna curajul sfant se pune in slujba marturisirii ADEVARULUI. Cel care marturiseste pentru ADEVAR stie si crede ca ingerii Domnului vor marturisi pentru el in ziua mare a judecatii.” In momentele de cotitura ale istoriei noastre, am stiut intotdeuna sa urmam si sa alegem corect calea DREPTATII. Ascultind si respectind indemnurile Regelui Nostru, vom sti si de data aceasta, impreuna cu intraga Familie Regala a Romaniei, sa ajungem prin credinta noastra la libertate, demnitate , identitate si UNITATE nationala. Traiasca Regele ! La Multi Ani ! Primeste Doamne ruga traditionala a romanilor: O! Doamne Sfinte, Ceresc Parinte, intinde a Ta mana pe tara Romana !

 13. LA MULTI ANI ,MAJESTATE !Sarbatori binecuvantate CASEI REGALE A ROMANIEI!

 14. Cristian Ciurdar says:

  VREDNIC IESTE !!! TRAIASCA REGELE !!!

 15. mihaela vladut says:

  La multi ani Majestatii Sale Regele Mihai si intregii Case Regale a Romaniei !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50325194
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate