Ora Regelui (583)

TVR 1 – sâmbătă, 24 februarie 2024, ora 14.30 / TVR Internațional – sâmbătă, 24 februarie 2024, ora 17.15 / TVR Moldova – joi, 29 februarie 2024, ora 16.00

Instituţii de prestigiu ale statului au celebrat împlinirea celor 100 de ani de la adoptarea Constituţiei României Întregite.

Proiectul ”Ajutor pentru refugiați” al Fundației Regale Margareta a României a rămas un sprijin constant pentru ucrainenii care, fugind de război, au trecut granița spre țara noastră. În ”Ora Regelui”, aducem poveștile celor care își croiesc drum spre o altă șansă la viață, dar și exemplul emoționant al unor medici din România care s-au luptat să îl salveze pe un copil și pe tatăl său, ambii răniți în Ucraina.

Liderul spiritual al Bisericii Anglicane, dr Justin Welby, a vizitat România și Republica Moldova. Arhiepiscopul de Canterbury, cel care a condus ceremonia de încoronare a Regelui Charles, a fost întîmpinat de Familia Regală a României, la Palatul Elisabeta.

“173 de stejari pentru România” este numele campaniei inițiată de Jandarmeria Română, la împlinirea a 173 de ani de la înființare. Simbolic, primul dintre stejari a fost plantat de Majestatea Sa Margareta împreună cu conducerea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Reluarea ediției din 22 aprilie 2023

Editor de imagine: Nicolaie Cernat / Realizatori: Camelia Csiki, Diana Ilica, Adelina Dumitrescu / Producător Lidia Voicu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50406761
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate