Expoziția și concertul Tinerelor Talente, februarie 2024

Luni, 26 februarie 2024, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a reprezentat pe Majestatea Sa Custodele Coroanei române la evenimentul „Identități – Tinere Talente”, organizat de Fundația Regală Margareta a României. HISTOIRES ROYALES

Începând cu ziua de 26 februarie și până în ziua de 6 martie 2024, Galeria de Artă Elite va găzdui o expoziție de artă vizuală aparținând noilor bursieri ai celei de-a șaispezecea ediții a programului Tinere Talente. Aceasta va cuprinde lucrări de pictură, grafică, fotografie, lucrări în mediul textil, precum și instalații de artă.

În deschiderea expoziției, s-au adresat publicului directorul programului Tinere Talente și curatorul expoziției. În continuare, un număr de foști și actuali bursieri ai aceluiași program au susținut un concert de muzică clasică pentru publicul prezent.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Fundatia Regala Margareta a Romaniei a sustinut financiar, de la infiintarea Programului “Tinere Talente”, formarea catre performanta a mii de tineri artisti care ar fi fost nevoiti, fara acest pretios sprijin, sa se plafoneze sau chiar sa-si abandoneze studiile. Majestatea Sa Margareta continua astfel traditia monarhilor romani in acest domeniu.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50407181
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate