Ora Regelui CCXCV

TVR 1 – sâmbătă, 9 iunie 2018, ora 15.00 / TVR Internațional – sâmbătă, 9 iunie 2018, ora 15.00 / TVR Moldova – sâmbătă, 9 iunie 2018, ora 15.00 (duminică, 10 iunie 2018, ora 1.00)

Sumarul:

  • Majestatea Sa Margareta a fost alături de mii de români la Târgul de Carte de la Madrid, unde România a fost invitata de onoare a ediției 2018. În zilele pe care le-a petrecut în Spania, Familia Regală a participat, de Ziua Românilor de Pretutindeni, la o slujbă la Catedrala Ortodoxă românească din Madrid; a vizitat apoi Crucea Roșie spaniolă, Comitetul Olimpic spaniol și Comitetul Paralimpic din Madrid. Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au fost primiți la Palatul Zarzuela de Regele Felipe al VI-lea și de Regina Letizia.
  • Personalități din viața românească, angajați ai Casei Majestatii Sale Custodele Coroanei și două instituții de învățământ centenare au primit distincții regale. Majestatea Sa Margareta a conferit municipiului Iași titlul de Oraș Regal. Legătura istorică dintre Coroana Română și cel mai vechi partid istoric din România, Partidul Național Liberal, a fost aniversată odată cu celebrarea celor 135 de ani de la inaugurarea Castelului Peleș, a Centenarului încheierii Primului Război Mondial și al Marii Uniri.

Redactor: Irina Luca / Producător: Lidia Voicu / Realizator: Bogdan Șerban-Iancu

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 25082719
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate