Ora Regelui CCCXXXI

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 2 martie 2019, a trei sute treizeci și una ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Ediție în premieră.

Sumarul:

Regele Carol al II-lea va fi înmormîntat în Pronaosul Noii Catedrale Arhiepiscopale și Regale din Curtea de Argeș.

Familia Regală a vizitat Aeroportul Internațional Henri Coandă de la Otopeni, spațiile pregătite pentru delegațiile europene, dar și cele destinate publicului călător, turnul de control și simulatorul pe care se pregătesc controlorii de trafic.

UNICEF   este  interesat să dezvolte proiecte în parteneriat cu Majestatea Sa Custodele Coroanei și cu organizații aflate sub președinția sa.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu fost la sediul central al Arhivelor Naționale ale României, locul în care se păstrează cele mai multe documente, mărturii, fotografii ale monarhiei și ale istoriei noastre moderne.

În urmă cu 100 de ani, la Paris, se decidea soarta României Mari. Din delegația de politicieni români care l-a însoțit pe prim ministrul țării la Conferința de Pace făcea parte și Gheorghe Crișan, politician din Ardeal, membru al Marelui Sfat Național și militant pentru unirea Transilvaniei cu Regatul României. În ”Ora Regelui”, nepoata sa ne dezvăluie comoara transmisă din generație în generație, amintiri  ale unei familii care și-a iubit țara și a luptat pentru binele ei.

Producător: Lidia Voicu  /  Realizator: Camelia Csiki

1 comentariu

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29277110
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate