În zi Mărțișor, reuniune dedicată femeilor-lider

Vineri, 1 martie 2019, Alteța Sa Regală Principesa Maria a răspuns invitației Camerei de Comerț Americană din România (AMCHAM) și organizației Professional Women’s Network din România.

Cu ocazia zilei de Mărțișor, Alteța Sa Regală a participat, în cursul dimineții, la un mic-dejun de lucru, alături de personalități feminine din diverse domenii de activitate. Întâlnirea a avut ca scop consolidarea profilului femeii în societatea contemporană, cu precădere în rolul de lider al companiilor economice, organizațiilor și instituțiilor.

Fotografii de Daniel Angelescu

1 comentariu

  1. Liliana Sora

    ”Numai fiinţele care au realizat unirea celor două principii în ele însele, principiul iubirii şi principiul înţelepciunii, acestea sunt în adevăr şi posedă forţa.”
    Iată că şi puterea feminină unită cu credinţa, forța interioară, curajul, pasiunea şi dăruirea …triumfă, triumful fiind ”răsplata îndrăznelii”.
    Toată admiraţia şi preţuirea pentru Familia Regală şi pentru toţi cei care , pun mai presus de toate respectul pentru om şi pentru viaţă , care încorporează întreaga etică a iubirii, în cel mai înalt şi adânc sens .
    O primăvară veşnică , în suflet şi în viaţă !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29275933
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate