Săptămâna la Palatul Elisabeta, 25 februarie – 3 martie 2019

Luni, 25 februarie, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta, în numele Majestății Sale, pe Excelența Sa doamna Füsun Aramaz, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Turcia la București.

Marți, 26 februarie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta, în numele Majestății Sale, pe Excelența Sa doamna Stella Ronner-Grubačić, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Olandei la București.

Joi, 28 februarie, Majestatea Sa Margareta a primit la Palatul Elisabeta pe dna Anca Harasim și pe dl Dan Mocanu, membri ai Comitetului Director al Fundației Principesa Margareta a României.

Joi, 28 februarie, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit la Palatul Elisabeta delegații care iau parte la Congresul Internațional al Bolilor Rare, desfășurat în București.

Vineri, 1 martie, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au oferit un prânz la Palatul Elisabeta pentru dl Aykut Eken, președintele Federației Internaționale a Consulilor Onorifici, și doamna Eken. Au luat parte Altețele Lor Regale Principesa Sofia și Principesa Maria.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47199578
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate