Ora Regelui CCCXLVII

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 13 iulie 2019, a trei sute patruzeci și șaptea ediție a emisiunii “Ora Regelui”.

Palatul Regal din Madrid și-a deschis porțile pentru o seară românească. Oaspeții au sărbătorit încheierea primei președinții rotative a României la Consiliul Uniunii Europene, dar au adus și un omagiu Suveranei României Mari, care a vizitat Spania cu 90 de ani în urmă. Regina Maria, diplomatul fermecător care a susținut cu dârzenie cauza țării sale, a lăsat și aici impresia puternică a unei personalități extraordinare. Au evocat-o oamenii de cultură spanioli și români, precum și diplomații zilelor noastre. Familia Regală a României îi calcă pe urme, mergând în fiecare capitală în care regina a dus solia românească. Reprezentând pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu a fost primit la Palatul Zarzuela de Majestatea Sa Regele Felipe al VI-lea al Spaniei. Principele Radu a vizitat Guardia Civil și a avut întâlniri private cu Majestățile Lor Regina Sofia a Spaniei, Regele Simeon al II-lea și Regina Margarita ai bulgarilor.

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Camelia Csiki

 

 

6 comentarii

 1. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  OMAGIU SI ADMIRATIE PENTRU DIPLOMATIA CASEI REGALE A ROMANIEI !
  FELICITARI DIN TOATA INIMA REALIZATORILOR EMISIUNILOR “ORA REGELUI”

 2. Ileana S. - Găești

  – Majestatea Voastra ,Va asteptam Regina ! Cu duioase sentimente pentru Familia Regala , Va doresc o vara dulce !

 3. Bobiță

  Buna ziua Majestate, de ce nu va încoronează ca regină a României?

 4. Ileana Szabo - Baia Mare

  Multa sanatate si respect pentru Familia Regala! Dumnezeu sa va binecuvanteze !!!

 5. Paul M.

  IUBIRE SI MULT RESPECT PENTRU CASA REGALA

 6. Diana Lucia Zotescu

  Toate vizitele intreprinse de Membrii Familiei noastre Regale in alte tari – in special in tari monarhice ale caror Familii Regale au stranse legaturi de rudenie cu Familia Regala a Romaniei – sunt nu doar firesti, ci si aducatoare de maxime beneficii morale pentru tara (ca sa nu mai vorbim de cele economice, culturale, educationale, sportive, toate de mare impact pentru poporul roman).

  Multumiri si gratitudine Altetei Sale Regale Principelui Consort Radu pentru toate eforturile, bunavointa, inteligenta si demnitatea maxima cu care a reprezentat-O, si de aceasta data, pe Majestatea Sa Regina noastra.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28763460
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate