Ora Regelui CCCLXXXIV

Televiziunea Română a transmis sâmbătă, 21 martie 2020, a trei sute optzeci și patra ediție a emisiunii “Ora Regelui”.

TVR Internațional – sâmbătă, 21 martie 2020, ora 17.00
TVR Moldova – duminică, 22 martie 2020, ora 17.00 (23 martie, ora 2.00)

Redifuzarea ediției din 13 iulie 2019

Palatul Regal din Madrid și-a deschis porțile pentru o seară românească. Oaspeții au sărbătorit încheierea primei președinții a României la Consiliul Uniunii Europene, dar au adus și un omagiu Suveranei României Mari, care a vizitat Spania cu 90 de ani în urmă.

Diplomatul fermecător ce a susținut cu dârzenie cauza țării sale a lăsat și aici impresia puternică a unei personalități extraordinare. Au evocat-o oamenii de cultură spanioli și români precum și diplomații zilelor noastre. Familia Regală a României îi calcă pe urme, mergând în fiecare capitală în care Regina a dus solia românească.

Reprezentând pe Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu a fost primit la Palatul Zarzuela de Majestatea Sa Regele Felipe al VI-lea al Spaniei. Principele Radu a avut întâlniri private cu Majestățile Lor Regina Sofia a Spaniei, Regele Simeon al II-lea și Regina Margarita ai bulgarilor.

De asemenea, principele a vizitat Guardia Civil, la sediul central din Madrid.

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Camelia Csiki

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu

    Astept cu real interes si nerabdare aceasta adevarata desfatare a ochiului si spiritului care este emisiunea “Ora Regelui”. Chiar si in reluare, ceea ce vedem, auzim si aflam cu ocazia acestei emisiuni ne umple sufletul de incantare si de mandrie, vazandu-ne atat de magistral reprezentati inafara tarii de membrii Familiei Regale. Iar urmele lasate in memoria colectiva a tarilor vizitate de Marea noastra Regina Maria sunt de nesters si de neuitat, fiind atunci, acum si mereu in viitor o sursa de mare mandrie pentru noi, romanii. Motiv pentru care ne socotim binecuvantati de Dumnezeu pentru prezenta permanenta in tara a Majestatii Sale Margareta si a Familiiei Regale.

    NIHIL SINE DEO !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29276679
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate