50 de copii din Săvârșin au primit rechizite pentru studiul la domiciliu

Pentru perioada stării de urgență din țară, Casa Majestății Sale Custodele Coroanei a oferit unui număr de cincizeci de copii din comuna Săvârșin rechizite școlare pentru a putea să-și continue lecțiile acasă, fără să întrerupă procesul de învățământ.

Cadoul cuprinde caiete și instrumente de scris, precum și alte rechizite oferite de companiile Herlitz și Pelikan, furnizori ai Casei Regale a României.

 

5 comentarii

 1. Liliana Sora says:

  Toată admiraţia şi preţuirea pentru MS Margareta, Custodele Coroanei, un simbol al umanităţii , care întotdeauna a întins mâinile când a fost nevoie, a spus, cu dragoste şi căldură , cuvinte simple care au mângâiat viaţa unui om, şi a considerat că trebuie ” să nu te dai bătut în faţa oamenilor sau a întâmplărilor.”
  “Haideți să deschidem larg fereastra sufletului nostru ca să intre din plin lumina, căldura, bucuria, iubirea, frumuseţea, nădejdea şi credinţa şi astfel vom deveni cei mai avuți oameni, fiindcă adevărata avuție a unui om constă în bogăţia sa sufletească ! După asta, cu siguranță, nu-i vom mai judeca greșit pe semenii noștri.”
  Stimă, consideraţie, respect pentru Familia Regală a României !

 2. MULTUMESC, Majestate

  Cänd eram copil, imi doream si eu asa fel de caiete ceva. Toamna cänd mergeam iaräsi la scoalä, ne cumpära Mama caietele si uneltele de invätat. Ca copil de etnie germanä nue era intodeauna asa de usor, da aveam o copilärie frumoasä. Acum cänd sänt ceva mai in värstä, trimet fiul prieteniior mei romäni, un pachet pentru baiatul lor, cu unelte pentru scoalä, si invätä foarte bine. Sper cä o sä invete bine la scoalä, bäiatul prieteniilor mei.

  Mulrumesc, casei regale a Romäniei, cä face gestul acesta….

  Cu drag.. si salutäri din Germania

 3. […] „Pentru perioada stării de urgență din țară, Casa Majestății Sale Custodele Coroanei a oferit unui număr de cincizeci de copii din comuna Săvârșin rechizite școlare pentru a putea să-și continue lecțiile acasă, fără să întrerupă procesul de învățământ“, arată romaniaregala.ro. […]

 4. Diana Lucia Zotescu says:

  Gandurile frumoase se exprima in cuvinte frumoase si se acopera cu fapte frumoase, realizate cu promptitudine. Acesta este blazonul moral al Familiei Regale.

 5. DANIELA ASTARASTOAE says:

  FELICITARI MAJESTATE! BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE, SA VA OCROTEASCA SI SA VA RASPLATEASCA PT. TOT BINELE PE CARE IL FACETI! SUNTETI UN EXEMPLU PT. TOTI

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 31385631
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate