Concertul “Margareta. Trei decenii ale Coroanei Române”

Celor care nu ați putut fi prezenți la Ateneul Român în seara de 18 ianuarie 2020, la sărbătorirea a 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară, vă oferim înregistrarea integrală a concertului de gală.

În aceste zile dificile pentru noi toți, sperăm ca muzica tinerilor maeștri români să vă încânte sufletul. Dirijorul Tiberiu Soare, soprana Valentina Nafornița, tenorul Teodor Ilincăi, pianista Alexandra Dăriescu, violonistul Remus Azoiței, alături de marea noastră artistă lirică Nelly Miricioiu, au oferit românilor, la început de an, o seară fără pereche. Pe scenă au evoluat tinerii muzicieni de la Camerata Regală și de la Corul Regal. ©TVR

3 comentarii

 1. Marius Crișan

  La mulți ani!

  O întrebare… Există vreo poză cu cele 3 vitrine care conțineau ordine sau alte obiecte simbol de lângă catafalcul Majestății Sale, Regelui Mihai?

 2. Diana Lucia Zotescu

  Chiar daca am fost la Concertul de Gala din Ianuarie, il voi asculta din nou cu mare placere, incantare si mandrie. Si din nou, gratitudine, fidelitate si respectoase multumiri Majestatii Sale pentru bunavointa si generozitatea de a ma fi invitat la acel magistral concert care aniversa cei 30 de ani de prezenta activa a Sa in Romania.

 3. Liliana Sora

  „Frumosul, iubirea şi muzica nu se programează, se gustă zilnic pentru ca sufletul să nu imbrace vreodată hainele indiferenţei.”
  Toată stima şi admiraţia, respectul şi preţuirea pentru MS Margareta, Custodele Coroanei, şi pentru întreaga Familie Regală , exemplu de moralitate , demnitate, înţelepciune…, care consideră că ”oamenii, oricât de diferiţi ar fi, au în general aceleaşi nevoi: nevoia de iubire, de afecţiune, de înţelegere, de compasiune, de iertare…”

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28097949
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate